Torsdagen

Allmänt

Såhär rofyllt och härligt var det igår morse när jag och Bella gick ut på morgonpromenad. Vattnet låg helt stilla, knappt någon vind och solen sken. Det skulle inte hålla i sig länge för under vår andra promenad så hann det både regna, hagla och snöa... 14e Maj :)...

Bella vågar inte bada och har varit mycket missnöjd när man försökt bada med henne förut, nu gör hon i alla fall lite framsteg med att i alla fall våga doppa magen. Vissa hundar kastar ju sig ut i vattnet men hon är lite avvaktande kan man säga.. På vår andra promenad som vi tog med Elsa och Anna så var det ju som sagt lite väderkaos men det hindrade inte oss från att vara hemifrån i cirka tre timmar, efter det var både jag och Bella helt slut.

För er som lyssnat på senaste poddavsnittet så vet ni att jag lever som jag lär just nu hahah. Unnar mig ett glas av det gyllene guldet då och då nu mera. Jag, Anna och Vilma åt middag tillsammans hemma hos Anna. Vi gick till Östermalmshallen och valde ut mat alla tre, så smidigt att alla kan köpa det man själv är sugen på från samma ställe. Jag och Vilma tog libanesiskt och Anna tog husmanskost. Efter middagen gick vi till Meno Male och köpte deras friterade pizzadeg med nutella. JA den är precis lika fantastisk som man kan tänka sig, ni måste testa detta.

Just nu sitter jag i soffan och ska precis ta mig en andra kopp kaffe. Planen för dagen är jobb framför datorn, försöka planera in kommande samarbeten och fortsätta jobba med träningsprogrammet jag började med igår. SÅ kul att ni var så många som var pepp på det igår på Instagram. Nästa steg är att nästa vecka försöka spela in instruktionsvideos till alla övningar, uppvärmningar och pass. Förutom jobb hoppas jag på att hinna sätta upp en hylla i mitt kök och i eftermiddag blir det träning. Yeey!

Gillar