Touchdown Göteborg

Allmänt

Alltså ni fattar inte hur jäääkla glad jag blev igår när jag och Gustav sakta förstod att det inte alls skulle regna hela kvällen som prognoserna först visade. När vi kom fram till Göteborg sken solen och temperaturen låg på cirka 22 grader. Tågresan gick bra och efter att vi steg av hade vi cirka 300 meter bort till vårt hotell som heter Hotel Eggers. Jag har aldrig bott här tidigare eller ens hört talas om det, det är Maria Nila som bokat och fixat allt inför den här helgen och WOW vilket nice hotell alltså. När vi kom in till rummet (som kallas Håkan Hellström-rummet haha) så möttes vi av detta fina!

Stjärnorna på Maria Nila hade gjort så fint!! I påsen ni ser så hittade vi regnponchos, vätskeersättning och annat bra att ha i festivaltider. Sen fick vi även varsinn rosa skjorta/jacka som var så jäääkla snyggt. Jag hade den under kvällen och den passade jäääkligt bra till min outfit måste jag säga.

Här ser ni utsikten från vårt rum. Göteborg eller Paris, alla undrar ingen vet haha! I nästa inlägg ska jag berätta mer om vår första dag på Way Out West och om vad jag hade på mig. Puss & kraaaam <3

Gillar