Träna med mig nästa lördag! Såhär bokar du

Allmänt, Träning
Okej hörni! Om ungefär en vecka så är det äntligen dags för mig att hålla i ett träningspass ni kan vara med på helt gratis! Förutom att vi kommer träna så kommer jag också snacka lite träning, lite begrepp inom crossfit, hur jag tänker kring upplägg av träning osv. Det kommer läggas mycket fokus på genomgång och uppvärmning så alla känner att dom är med på noterna. Så om ni aldrig tidigare testat crossfit; ingen fara! Övningarna kommer vara anpassade så att dom rent tekniska är ganska enkla men det kommer självklart bli jobbigt. Om man är väldigt van vid att köra crossfit så behöver man inte heller vara rädd för att det kommer vara för enkelt. Tekniskt enkelt men fysiskt jobbigt, en riktigt härlig kombo!
Jag har satt ihop ett pass inför lördagen som jag själv kört och jag älskade det, förhoppningsvis kommer ni känna samma sak hehe! Efter passet så kommer jag tillsammans med min samarbetspartner Barebells bjuda på goodiebags fyllda med mellis. Yeey! Och nu till en av mina andra fantastiska partners; Bruce!

Bruce är medlemskapet där du har tillgång till över 300 träningsanläggningar. Börja med att ladda ner Bruce till er telefon samt skapa en profil. Ta det lugnt, ni behöver inte binda upp er på någonting för fem öre för att skapa en profil i appen. Men för att komma boka gratis-pass behöver ni en profil i appen. Gör detta redan nu! För imorgon lördag 12.00 släpps platserna och det är endast 20 platser så om man verkligen vill gå på passet får man vara lite snabb.

 
När ni väl har registrerat er profil och klockan slagit 12.00 imorgon lördag så kan ni söka upp studion som heter "Pop-up Sthlm" eller på mitt namn "Andrea" så kommer ni förhoppningsvis komma direkt till passet. Om det inte funkar att söka på Andrea så kan ni gå in på Pop Up Sthlm och sen klicka på "Visa pass" och där kommer ni hitta mitt pass som ni sen får boka. Platserna släpps alltså imorgon 12.00 så ni kommer inte hitta passet förens då.

Vart? F4Life Vasastan
När? Lördag 28e klockan 12.00

Avbokning måste ske minst 12 timmar innan.

Hoppas vi ses nästa helg, det skulle göra mig så glad!

Gillar