Träningskläder

Allmänt, Tips, Wanted

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Nu återanvände jag en gammal bild här ovanför men det allra mesta i detta inlägg är till nedsatt pris men inte allt; så jag inte råkar lura någon nu haha. Bland alla frågor om träning så var det många som bad mig tipsa om träningskläder så här nedanför hittar ni tights, shorts, bhar, toppar och skor som jag tycker är fina. Ni ser att dom är framtagna av mig i och med att färgskalan går i vit-svart-grått hehe.. Här nedanför hittar ni i alla fall kläder från bland annat Adidas, Björn borg, Filippa K, Röhnisch, Nike, Casall och Reebok :)

1an // 2an // 3an // 4an När jag letar efter nya träningstights så söker jag två saker: hög midja och tjockare material. Jag upplever att tights som är lite tjockare håller bättre, är mindre genomskinliga och sitter uppe ordentligt. Sen tycker jag att det är skönt att det är hög midja. Det värsta som finns är ju att träna och samtidigt känna hur man visar röva.... Jag har ju nyligen köpt ett par från Reebok men dom verkar slutsålda online. Dom heter i alla fall Reebok Lux High Rise. Jag hittade mina på stadium, tips!

1an // 2an // 3an // 4an Något jag verkligen saknade i somras var ett par bekväma shorts. Jag har ett par men dom är verkligen alldeles för små och gör halvt ont att ha på sig. Köpte dom för mer än fem år sedan och dom var typ små redan då. Perfekt! Jag klickade hem nummer 2 här om veckan och dom var verkligen så sköna! Satt perfekt i storlek medium för mig :)

1an // 2an // 3an // 4an Jag har inte så stora bröst så att hitta en sport bh som sitter bra för mig är inga problem alls. Så om ni letar efter tips för bra support så är inte jag rätt person att fråga. Tycker i alla fall att dessa fyra varianter var väldigt fina och ser sköna ut.

1an // 2an // 3an // 4an Hahah jag vill nästan skratta när jag ser det här. Ni ba tack för tipsen, vitt, svart och grått. Men det här är i alla fall sånna toppar som jag själv gillar att träna i. Gillar oftast inte att ha så åtsittande överdelar och gillar lite bredare linnen som dom ovanför.

1an // 2an // 3an // 4an När det kommer till träningsskor så kan det vara bra att testa skon i någon butik för att eventuellt klicka hem den via nätet sen. Eller så känner i alla fall jag :) Sen är det ju lite knepigt i och med att man kan behöva olika typer av skor vid olika träningsformer. Jag springer ju inte i samma skor som jag kör på gymmet liksom. Alla dessa finns i alla fall att köpa till ett riktigt bra pris om man är sugen på nya. Jag måste verkligen köpa nya snart, mina sulor håller på att ramla av på båda mina träningsskor.

 

Gillar