TRE RECEPT VI SKA LAGA HÄR HEMMA

Allmänt, Recept

Idag handlade jag och Gustav och jag tänkte dela med mig lite snabbt av vad vi valde att köpa inför de kommande dagarnas måltider. Eller okej jag kommer inte dela med mig av vad vi handlade, men vad vi handlade till. De senaste veckorna så har vi ju varit utan köksluckor och lådor så det är lite kaos i köket vilket har resulterat i att jag inte varit så taggad på att laga mat. Nu kommer luckorna imorgon och nu jävlar är det dags att ta tag i matlagningen igen. Vi utgick rätt mycket ifrån vad vi redan hade hemma och dessa tre rätter kommer vi laga de närmsta dagarna:

- Tomatsoppa med ugnsrostade kikärtor -
Jag ääääälskar tomatsoppa och har aldrig testat att ugnrosta kikärtor tidigare så tänker att det kan vara en rolig och bra kombo. Jag och Gustav var inne på matsmart här om dagen och ha numera mängder av kikärtor i skafferiet.

- Currygryta med kikärtor och äpple -
För någon vecka sedan gjorde vi en currygryta på kokosmjölk, kikärtor, linser och blomkål som blev väldigt god. Tänkte att vi ska testa att skära ner lite äpplen i den här gången. Om det blir kris eller succé det får vi vänta och se :)

- Nudelbowl med ägg och grönsaker -
Nästa "recept" på tur är att vi ska göra någon mix av bowl och nudlar. Tänker mig lite sesamfrön, sesamolja, soja, sojabönor, rivna morrötter osv. Lite smått och gott av det som finns hemma helt enkelt.


Klicka gärna på hjärtat om ni gillade detta inlägg <3

Gillar