Tredje dagen i lägenheten

Allmänt, Inredning

Arbetet i lägeheten fortstätter och jag försöker göra mitt bästa med att dokumentera, det är lite svårt när man samtidigt försöker vara effektiv med att arbeta haha.. Här nedanför hittar ni alla fall lite snapshots från tredje dagen i lägenheten. Alltså från igår. Idag har jag också varit i lägenheten men är mest i vägen då vi har golvslipare på plats som ska fixa till vardagsrumsgolvet. Kommer självklart med före&efterbilder när det är helt klart!

Hittade denna på Claes Olsson för 159 kr, vilket kap va? Vi köpte två stycken att ha i hallen. Dom är så himla fina när lamporna är på och monterade. Så himla bra pris också, en annan lampa i samma stil vi kollade på kostade 1500 och då utan själva glödlamporna..
Alltså huuuuur fint blev det inte med den här lampan mot de gråa vardagsrumsväggarna? Och nej, lampan hänger inte som den ska hahah. Sladdarna ska fixas och stången som lossat ska limmas fast.

Nora försöker ta tillbaka sin keps från Anton och i bakgrunden ser ni hur kaos vardagsrummet var innan vi städade ur det. Idag kom nämligen slipare dit så då var det ju tvunget att vara tomt. Vi fick en inflyttningspresent också, den fina växten ni ser!

Byggkaos i köket. Här ser ni den nya bänkskivan, det blev en vit laminatskiva och jag är så himla glad över valet. Kaklet ska bort, luckorna ska målas om, nya handtag, nytt golv och de grålila väggarna ska bli vita. Sen ska de nya vitvarorna in på torsdag eller fredagen förhoppningsvis. Är så taggad på resultatet!
Och här ser ni vår egengjorda hatthylla. Här va den dock inte helt färdigmålad som ni kanske ser haha.. Vi målade den i samma färg som färgen i sovrummet, blev ju supersnyggt tycker jag. Ska bli spännande att se hur det ser ut uppe på väggen sen!

Nora hjälpte tillatt måla i de inbyggda garderoberna. Det mesta var redan målat vitt men vissa detaljer var fortfarande bruna. Vi kände att vi lika gärna kunde passa på när vi har snickerifärg hemma liksom! :)

Här ser ni vår inbygda garderob i sovrummet som vi målade i. Det var inte samma vit som färgen innan men what ever, snyggare med två olika vit än furu och vitt tycker jag. I den här garderoben ska vi nog sätta in en till stång så man kan hänga saker både uppe och nere! Den övre hyllan ska Anton ha, vet inte till vad dock :)

Gillar