Trubbel i paradiset

Allmänt, Resor, USA 2018

Hej på er och god dag! Igår vaknade vi som sagt redan vid fem på morgonen och efter lite facetime-samtal med våra pojkvänner och lite jobb så bar vi oss ut på stan för frukost. Vi hyr ju lägenhet men här i San Fransisco orkar vi inte köpa på oss ett frukost-f��rråd i och med att vi är här så kort. Jag hade hittat ett ställe som verkade väldigt nice via Pinterest och det var Eight AM.

Vi beställde avokadomackor, turkisk yogurth och en våffla. Det var riktigt mycket mat men vi var sinnessjukt hungriga sen resdagen innan. Nu när jag ser foten på han bredvid som satt oss så börjar jag åter igen fundera på vilket språk han och hans kompis pratade. Alltså jag och Mathilda höll på att bli galna.. Lät som en blandning av franska och tyska typ.

LILL MILL <3

Något jag hade sett fram emot vääääldigt mycket inför att resa till USA är att äta bär, desto kortare frukt och bären fraktas desto godare är dom ju såklart. Det är verkligen så himla gott att äta färska bär till frukost, det är något man borde få varje morgon kan jag tycka hehe :)

Hörni, det finns ett problem! Jag har handlat med mitt kort flera gånger, använt det i uber-appen flera gånger men sen helt plötsligt slutade det fungera. Vad tror ni det kan bero på? Det är ett debit-mastercard från Handelsbanken.. Kortet har inte gått ut, kortet är inte heller spärrat för utlandsköp eller liknande. Har mejlat min bankkvinna så förhoppningsvis kan dom lösa det. Förstår inte riktigt varför det bara skedde helt plötsligt? Blir lite jobbigt när man är borta såhär på andra sidan jordklotet. Nu har ju Mathilda ett fungerande kort men ändå.. Hoppas ni har en fin dag förresten. När ni läser det här borde jag vakna inom en timme eller något. Tidsskillnaden är verkligen crazy haha!

Gillar