Tuesday snapshots

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR & REKLAM FÖR BAREBELLS

Godmorgon onsdag! Såhär glad och svettig var jag efter mitt hemma-pass i måndags. Så nej, denna bild ingår inte i tuesday snapshots men ibland är det så jäkla svårt att bestämma vad man ska döpa alla dessa inlägg till haha.. Nej men något som är väldigt kul är att passet jag körde innan jag tog den här bilden är mitt mest sparade inlägg på instagram, how sick is that?? Verkar alltså som att många gillar när jag tipsar om träning + träning man kan göra hemma utan redskap. Ska ta med mig det till framtiden även om jag själv föredrar att använda mig av lite vikter osv. Det passet finns i alla fall i mitt flöde på instagram om någon är nyfiken!

Rosaröd inpackning - LÄNK // Badbomber - Lush Igår jobbade jag hemifrån, tränade och shoppade lite. Bestämde mig faktiskt för att åka till Mall Of Scandinavia för att kika in rean. Gick verkligen URuselt att handla på rean ska ni veta. I princip allt jag köpte var på ordinarie pris, haha varför blir det alltid så? Var i alla fall inne på Lykos affär och kikade lite på färginpackningar. Kommer ni ihåg när jag gjorde mitt hår lite persikafärgat? Tänkte att det kan vara kul att göra någon ny färg till sommaren, blev rätt sugen på cherry red! Ska till Way Out West i Augusti, kan ju vara kul att vara lite festivalsnygg då ;) Men vill nog köra en testomgång innan dess haha..

Stol - LÄNK // Fåtölj - LÄNK Kikade bland annat lite inne i olika inredningsaffärer, SÅ mycket snyggt på rea just nu alltså. Fåtöljen till höger var inte nedsatt i butik vad jag kunde se men på hemsidan får man 20% rabatt just nu. Tycker det verkar så nice med fåtölj utan armstöd ändå, om man vill sitta skräddare vilket jag ofta gör haha.
Jeansjacka - LÄNK // Väska - LÄNK // Jeans - LÄNK Såhär såg jag ut igår. Gustav fick någon konstig larv på sin Ralph Lauren-tröja som typ bajsade vilket inte gick bort i tvätten, så jag klippte av den nerbajsade delen av tröjan och gjorde den till en crop top istället, smart ju! Vet inte hur ni har haft det vädermässigt runt om i Sverige men här i Stockholm har det regnat sååå mycket senaste dagarna. Var helt dyngsur igår haha.
Som ni ser på tidsstämpeln är även den här bilden tagen i måndags men den får vara med ändå, tycker den blev så mysig. Har faktiskt hela två tävlingar på min instagram just nu, en där ni kan vinna härliga hudvårdsprodukter och en där ni kan vinna glass, så kika in där och delta vettjaaaa. Nu ska jag i alla fall fortsätta lyssna på ett sommarprat och blogga lite innan jag ska iväg och träna, hoppas på att det går bättre idag än vad det gjorde igår haha..

Gillar