Un Poco & Justin Bieber

Allmänt, Recept

I fredags var det äntligen dags för Justin Bieber. När jag var i Thailand över jul & nyår förra vintern så skickade Mathilda sin julklapp till mig via mobilen och det var biljetter till just Justin Bieber!! YEEY! Vi var ju även på hans förra konsert i Sverige tillsammans. Ingen av oss är meeegaafans men jag har ändå lyssnat mycket på hans skivor. Såhär såg jag i alla fall ut när jag gick hemifrån. Körde på min collage-klänning, stövlar och min röda bomber (LÄNK). Och btw, min choker haha.. Det är ett par sönderklippta strumpvbyxor hahah.. Klippte bara av en lite bit och knöt ihop, billigt och bra :)

Jag och Mathilda hade bokat bord på Un Poco. Båda vi har varit där en gång innan men bara ätit efterrätt (det var som en barrunda fast med mat) så vi var mycket taggade på att se vad dom hade att erbjuda i matväg. Redan innan hade vi ju kollat in så det fanns bra utbud för Millis som är vegetarian och det gjorde det. Det var sååå många rätter som innehöll tryffel vilket var magisk.
Vi beställde in tre rätter var, ingen efterrätt utan förrätt, mellanrätt och huvudrätt. Min förrätt var det ni ser ovan, blandade charkuterier. Det var verkligen sinnessjukt gott.
Glömde fota min mellanrätt som var stört god, men ni ser den i större variant på andra sidan bordet hos Mathilda. Mellanrätterna kan man nämligen beställa som små eller stora rätter. Jag åt biff med pommes, rödvinssås och tryffelmajjo. Alltså allt var så gott. MÅSTE dit igen snart.

Sen var det dags för konserten.. Och som många av er vet var jag rätt besviken. Jag tyckte att det var rätt respektlöst att inte ens låtsas mima med till playbacken som rullade under hela tiden av konserten när folk köat i timmar, betalt massor av pengar osv. Jag förstår att även Justin Bieber kan ha dåliga dagar, han mår dåligt, tröttnar på sitt yrke osv. Jag förstår det men jag blir ju ändå besviken när man vet att han kan sååå mycket bättre. Förra gången var jag verkligen blown away, nu blev jag näst intill provocerad. Kul var det dock, jag älskar ju hans musik och hela arenan kokade. Blev så glad när han körde Company som är min favoritlåt! :D <3 Tycker verkligen att det här var en så bra present att ge till någon, så roligt att göra någonting tillsammans. Well done Mathew <3

Gillar