Unpopular opinions..

Allmänt, Bekännelser
Alltså om det är något jag ÄLSKAR så är det blogginlägg eller twittertrådar med denna rubrik. Det är lite kittlande att få ta del av folks "hårda" sanningar om saker och ting. Jag har under flera veckors tid tänkt att jag ska göra ett sånt här inlägg och nu är det äntligen dags. Nu har inte jag kanske några jätte radikala åsikter men vissa av dom skiljer sig säkert från vad vissa av er tycker, några av er kanske håller med mig helt och hållet. Lämna gärna en kommentar om hur ni tänker kring vissa av punkterna!
- Långa naglar är aldrig snyggt. Alltså soorrryyy men nej jag tycker nästan att det är på snudd till äckligt. Lite längd kan absolut vara fint men dessa jättelånga gele-naglar som folk gör?? Jag FATTAR inte. Jag vet inte riktigt varför men jag tycker att det känns så ohygieniskt på något sätt, så mycket som måste fastna där under.

- Pepsi Max är verkligen inte gott. Jag är verkligen i totales chock över denna pepsi max-hype?? Smakar verkligen kemikaliskt sött och är inte i närheten av lika gott som en hederlig Coca Cola.

- Jag tycker att man borde använda skattepengar till att bygga gym/hälsocenter. Det finns redan några sånna ställen men jag tycker verkligen att det borde finnas mer och enklare möjligheter för folk att ta hand om sin hälsa. Jag förstår att vissa tänker att man måste kunna "ta ansvar för sånt själv" men jag tycker att det handlar om hela samhällets välmående i slutändan, något jag gärna skulle låta mina skattepengar gå till.
- Jag tycker att det är skönt med rökförbudet och får panik över folk som ska vara motståndare till det. Man ba snälla?? Har det inte gått tillräckligt lång tid där folk får gå runt och sprida ciggrök till ickerökare liksom? Förstår verkligen inte hur man kan sätta sig emot det rökare som icke rökare. När vi ändå är inne på det här med rökning; jag kan inte låta bli att uppfatta en rökare som mindre intelligent än en icke rökare. Sorry hehe.

- Tårta är verkligen så sjukt överskattat och bör inte serveras på så fina dagar som födelsedagar, studenten m.m. Finns det ens många som verkligen ÄLSKAR tårta? Före kladdkaka? Bullar? CHIPS? Muffins? Godis? Chokladbollar? Alltså jag har verkligen aldrig någonsin förstått grejen med tårta. Visst, dom kan vara väldigt fina men tycker verkligen folk att det är SÅ gott?

- Jag har inget emot att betyg för ordning och uppförande ska införas i skolan. Väldigt många ungdomar visar ingen respekt gentemot sina lärare och andra elever vilket borde få större konsekvenser än vad det får idag. Jag tycker väl kanske inte att man ska kunna få F-A utan F (icke godkänt) eller E (godkänt).
- I Sverige romantiserar/normaliserar vi alkoholkonsumtionen. Jag är inte emot alkoholdrickande men jag tycker att konsumtionen romantiseras i många fall på ett problematiskt sätt. Speciellt i förhållande till exempelvis cannabis. Många svenska föräldrar/vuxna dricker alkohol VARJE dag men om deras tonåring testar cannabis en gång då är det som att jorden gått under. Säger inte att jag är för varken cannabis eller alkohol, jag säger bara att jag tycker att det är konstigt hur normaliserat det är med alkohol, speciellt med tanke på hur många reagerar till andra substanser.

- Man kan inte kalla sig själv för djurälskare och samtidigt äta kött, punkt.

- Folk på Facebookgrupper är galna. Nej men alltså dessa grupper där folk delar med sig av allt och lite till?? Nu är ju jag själv medlem i lite olika grupper som åskådare men jag är verkligen i chock över hur OTROLIGT mycket folk delar med sig av från sina egna facebookkonton inför tio tusentals människor de inte känner? Blir så obekväm av att läsa inlägg från någon som undrar om hon borde berätta för sin kille att hon varit otrogen; sen kan jag liksom gå in på hennes profil och hitta hennes stackars kille??? paniiikkk. Sen dessa frågor om sjukdomar och läkemedel, man ba ring vårdguiden wtf??

- Gymnasiet borde innefattas av skolplikten. Jag känner att ALLA mår bättre av att gå gymnasiet och fortsätta lära sig saker om sig själv och vårt samhälle. När man slutar nian är man låååångt ifrån vuxen. Inte ens när man tar studenten är man nära att vara vuxen/mogen.

- Tycker det är helt sjukt att det fortfarande finns tjejer som tycker att killarna ska betala på deras dejt. Jag tycker att båda parter bör vilja betala, bör vilja göra ett gott intryck på varandra, vilja bjuda oavsett om man är tjej eller kille. Båda uppskattar väl att bli "uppvaktade"?

- Jag tror att jag skulle vara en bättre mamma som ung mamma än som äldre mamma. Många pratar om att de vill ha karriär osv på plats innan de skaffar barn, jag tror verkligen att jag skulle vara en mer närvarande och roligare förälder. Som ung mamma menar jag första barn innan 28-29.Det var det för denna gång! SNÄLLA dela med er av era impopulära åsikter, ni kan ju vara helt anonyma! <3

Gillar