Unpopular opinions...

Alltså någonting jag tycker är sjukt roligt att läsa trådar om på Twitter är unpopular opinions. Dom behöver inte vara superunika eller väldigt ovanliga men som kan väcka lite känslor och debatt. Det är alltid lite kittlande och spännande att läsa vad andra tycker, som dom kanske inte alltid säger just för att det kan bli obekvämt. Jag tänker att jag kan lista några här nedanför så kan väl ni göra samma sak helt anonymt (om ni vill) i kommentarsfältet? Blir ju svinrolig läsning för oss alla om fler bidrar för mina är inte så många (eller så crazy kanske). Man skulle även kunna säga att dessa punkter är som fördomar. Hoppas ingen tar illa upp eller tolkar inlägget som negativt, detta är ju skriver lite med glimten i ögat! :) .

  • Jag tycker att det borde vara förbjudet att pierca öronen på sina små barn. Jag vet inte ens vart jag ska börja eller varför detta är något som upprör mig SÅ mycket men alltså ärligt talat. Vad är är det för sjukt beteende att skjuta igenom en nål i varje örat på en BEBIS för att FÖRÄLDRARNA tycker att det är fint? Man skadar alltså sitt barn för en så sjuuuukt ytlig sak. Absolut, det kanske inte gör ont så länge men jag tycker att det är så obehagligt hur man (framförallt med flickor) ska redan som bebis få en tjej att fokusera på att vara "fin". Att ta hål i öronen är något man borde få ta beslut om själv när man är åtminstone 7 år. .
  • Kan inte låta bli att älska Katrin Zytomierska. Alltså det här är en struggle för mig. För ofta tycker jag hon är så jäkla rolig, så skön och inspirerande. Trots allt SJUKT hon sagt och gör så kan jag liksom inte sluta gilla henne. Hur är det möjligt? Hon går emot så mycket som jag står för (gällande mat och träning då främst) men ändå så får hennes åsikter mig inte att ändra åsikt om henne som person. Det är inte ofta kan jag lova. .
  • Blir tyvärr ofta äcklad av folks naglar och tånaglar. Jag kan inte låta bli men uuuusch vad jag tycker att det är ofräscht med folk som inte tar hand om sina naglar ordentligt. Ser jag någon med nedbitna naglar eller ovårdade tånaglar an jag liksom inte släppa det. HUR. KAN. DU. INTE. TA. TAG. I. DET. HÄR. :( Har själv varit en sån person som jämt och ständigt hade avskavt nagellack men förstår inte hur fasen det är möjligt. .
  • Tycker följande artister är rätt överskattade: Obs läs: absoluuut inte dåliga, men överskattade. Beyonce & Håkan Hellström. Jag lyssnar absolut på Håkan och Beyonce men jag förstår tyvärr inte grejen med att folk ser dom som helgon, som en gåva från gud. .
  • Aperol Spritz är verkligen den absolut äckligaste drinken jag någonsin smakat. Kanske äckligaste dryck överlag om jag ska vara ärlig. Usch :( .
  • Knaperstekt blodpudding, messmör och leverpastej är väldigt gott. Nu är ju jag vegetarian men mmmm jättegott. .
  • Jag är rädd för folk i alla dessa Facebookgrupper som florerar. Dessa seflie-trådar, matlagningstrådarna osv. Men nu i skrivande stund undrar jag för mig själv: gör jag samma sak här i bloggen som dom gör i Facebookgruppen. Delar med mig av saker utan att någon kanske egentligen frågat? Hahaha gud .
  • Speedos är aldrig snygg. Aldrig. Inte på någon. .
  • Efterrätt är liksom inte ens såå gott? Har nog aldrig förstått mig på den ENORMA hypen som jämt och ständigt uppstår efter en middag ute. NU ÄR DET DAGS FÖR EFTERRÄTT säger alla och jag sitter där och undrar om vi kan ta in lite chips eller ost istället. Glass är gott, godis är gott men dessa bakelser och bakverk, njaaaa det är fan inte så nice. .
  • Det märks tydligt på personer i vuxen ålder, vilka som gått på lagsport och inte när dom varit små. Jag kan inte ge tydliga exempel, jag kan inte riktigt förklara men det är så uppenbart och det är så självklart när man kanske väl får höra "aa nej jag gick bara på trumpet och cirkus när jag var liten".

Gillar