Update - Jag lever

Allmänt, Outfits

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM FÖR ANDREA HEDENSTEDT x NA-KD

Ni ba, ja vi FÖRSTÅR att du lever? Nej men som ni redan vet är jag på Mallorca och fotar min nästa klädkollektion tillsammans med NA-KD. Igår jobbade vi från morgon till kväll non stop och på kvällen hann jag bara redigera lite bilder innan jag slocknade. Såhär såg det i alla fall t på morgonen när vi skulle sätta igång med smink och styling. Tyvärr var teamets väskor borta så vi fick jobba med mitt smink, men det gjorde inget! <3 TUR att jag hade med mig allt haha!

Vi började fota två styles i närheten av huset och här ser ni den gula toppen som är från min kollektion. Det är verkligen SÅ fint att matcha gult tillsammans med denim. Min kjol är från en second hand-affär om någon undrar! <3

Såhär är vår view från huset vi hyr, hur fint? Och visst SER det varmt ut?

Det kanske ser varmt ut men tro mig, det är det inte. Alla går runt i varma jackor och har typ handskar och halsduk, förutom jag :) Här ser ni mig försöka få lite värme inför en fotografering på stranden.

Vi åkte till Alcudia som ligger på norra sidan av ön och wow vad fint det var där. Det är tydligen deras "Gamla stan", det var väldigt mysigt och lugnt liksom. Jag strosade omkring i dessa byxor som har en matchande topp.

Här ser ni lite av toppen! Igår fick jag massor med beröm för att jag bet ihop så mycket med all kyla osv. Jag matade mig själv med lite oreo-kakor och bananer då vi inte hade tid att stanna och äta förens vi var helt klara. Man kan säga att pizzan vi åt sen på kvällen var jäääääkligt god.

Blus från min kollektion!  

Vad tycker ni om det ni sett hittills? Ni glömmer väl inte att signa upp er på mitt nyhetsbrev så ni inte missar någonting om kollektionen? <3 <3

Gillar