Update om flytten!

Allmänt, Inredning, Wanted

Hej på er! Igår monterade vi hela dagen i lägenheten. Det tar verkligen SÅ mycket längre tid än vad man föreställer sig alltså.. Att sätta ihop den där byrån speciellt, vilken mardröm alltså. Sen blir det ju självklart värre/jobbigare när man har ett helt hem att montera. Har man en ny möbel att montera är det ju mest roligt men nu har jag inte bara börjat gråta en gång om man säger så haha :)

Igår var i alla fall Alice, Mathilda och Oskar på besök hos mig och Anton för att hjälpa till. Så himla snällt av dom alla, speciellt av Oskar när han är ledig på besök i Stockholm. Mathilda och Oskar satte ihop både matbord, sminkbord och gott fika. Mathilda hade gjort en kladdkaka som smakade pepparkakor. Den var magisk!!! Hoppas hon lägger ut receptet alltså. Jag och Alice gjorde garderoben, Anton målade och sen när de andra gått gjorde jag och Anton i ordning sängen. Och satan i gatan vad skön den var alltså!! Är så glad över att vi inte snålade någon tusen lapp hit eller dit när det kom till säng.

När vi monterat upp sovrummet märkte vi att det blev lite tightare än vad vi hade hoppats. Det resulterar i att vi idag kommer lämna tillbaka våra garderobsdörrar på Ikea. Vi hade köpt spegeldörrar jag var supertaggad på men alltså nej, det kommer bli för tight mellan garderoben och sängen.. Var lite orolig men nu när jag Pinterestat så känner jag mig lugnare. Det gäller bara att hålla någorlunda ordning i den öppna garderoben! Ville ge er en liten update kring flytten, det kommer självklart videos senare samt ska försöka fota lite under dagen i dag och under veckan så ni får se när det "växer fram"! :) Och förresten, nu när livepodden är över och flytten inte är lika hektiskt så kommer bloggen äntligen återgå till det normala!! <3 Har haft sån ångest över hur dåligt det varit på bloggfronten men tror verkligen ni förstår hur den här veckan har varit hahah.. <3

KRAM!

Gillar