Ur arkivet - 2013

Allmänt
Jag har tidigare gjort inlägg som dessa där jag visar upp och "reagerar" på gamla bilder från bloggen. Alla dessa bilder är från 2013, alltså hela sex år sedan. Måste nästan säga att det känns som ännu längre bort än sex år. Känns som ett annat liv, kanske just för att det händer så mycket med en själv från 17 till 23..
Här ser ni mig i New York på New York Fashion Week. Ser dock lite mer ut som att denna outfit skulle passa bra på en strand på Franska Rivieran eller något. Var dock mycket nöjd i stunden så får väl vara lite snäll mot mig själv. Det största frågetecknet i denna bild är faktiskt skorna. Vem fan sätter på sig ballerinaskor i New York när man promenerade typ 2 mil om dagen? Fick alltså hälsporre efter denna resa, mycket tack vare dessa skor haha.
En typisk liten outfit-bild tagen på altanen hemma hos pappa efter skolan. Fotade mycket med självutlösare då kommer jag ihåg! Under 2013 gick ju jag från blond till brunett på hösten, tycker faktiskt det var rätt fint även om jag inte trivdes sådär jättebra i det mörka då. Vad tycker ni om halsbandet? ;)
ALLA DESSA HALSBAND? Nej men alltså på alla bilder jag hittar hade jag sånna här stora halsband haha.. Dessa bilder är tagna med min webcam, tiderna innan jag blev paranoid. Har numera min webcam övertejpad hehe
Hahah händerna??? Som om att jag är redo att gå till fight eller något. Annars måste jag ändå säga att denna outfit var rätt fin. Skulle kanske inte bära örhänget idag men annars är det ju helt ok.
Här måste jag erkänna att jag börjar bli smått rädd. Vad fan sker. 1. vad fan är det här för bilder? 2. Vad i satans fläsk har jag på mig?? Det här är verkligen så extremt långt ifrån min nuvarande stil haha, kan inte ens minnas att jag gått runt såhär.
Det här tycker jag är lite roligt! Här är en bild från ett inlägg jag gjorde 2013 om hur jag sminkar mig, flera saker hänger ju med mig än idag. Använder fortfarande bronzer och puder från Too Faced, mascarorna älskar jag fortfarande och likaså highlightern från The Balm.
Här är alltså en bild från när jag var på julfika hos Devote som jag då bloggade hos. Åh här blir jag faktiskt nostalgisk. Det var liksom här jag gick från att hobby-blogga till att faktiskt börja jobba med mina sociala medier på riktigt. Kommer ihåg hur stort och pirrigt jag tyckte allting var, var väldigt stolt och tacksam.

 

 

Gillar