Ur min telefon - Torsdagen

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej på er! Jag vet inte senast jag faktiskt satt ner med datorn och bloggade en lördag men idag har verkligen varit en superlugn dag och jag passar på medan Gustav läser bok i soffan. I alla fall, jag tänkte bara slänga in lite bilder från min telefon jag tog i torsdags. Såhär såg jag ut! Tröjan hittar ni HÄR och mina nya favoritörhängen hittar ni HÄR. Läppstiftet jag har på mig hittar ni HÄR och håret har jag stylat med den HÄR varmluftsborsten.

Oj årets bästa bildkvalite :D Såhär såg jag i alla fall ut innan jag lämnade lägenheten. Plockade fram min leojacka jag fick förra året från Saint Tropez, har inte kollat om den finns kvar så ni får googla. Hade en mindre lyckad brun utan sol-dag på händerna men alltså this skin needs a vacay. Kan ju låta oerhört ytligt men nu är jag sådär blek igen att jag verkligen känner mig ful. Tacka gudarna då för bus..

Innan mitt möte började så strosade jag omkring lite på stan för att leta efter nya julkulor till granen. Dessa bilden ovanför skickade jag alltså till min kille för att se om det var något han tyckte var fint. Det blev dock inget av detta då jag snabbt insåg att kulor i den här stilen har vi redan nere in källaren.

Sen ska man ju bestämma glitter.. Ska man ha tjockt eller smalt? Silver eller guld? Vi har alltid haft tunt, silvrigt glitter runt granen i min familj men jag behöver ju inte göra det så som det alltid har gjorts.. Kanske skippar glitter helt i år. Det slutade i alla fall med att jag lämnade Clas Ohlsson och hittade superfina kulor på Granit istället!

Sen hade jag ett möte, hur nice förresten att bli erbjuden koffeinfri Nocco när man är på möte haha? Jag som dricker kaffe tre gånger om dagen försöker därför att inte dricka koffein-nocco så mycket längre då jag vill hålla koffeinintaget på en rimlig nivå. Mina skor hittar ni HÄR!

Sen åkte jag hem från stan och hem mot mamma där jag och Gustav hängde med Nora till läggdags. Och kommer ni ihåg att jag lite snabbt nämnde årets mest spelade på Spotify i randomtankar-inlägget? Jag hittade i alla fall mina mest spelade och årets sammanfattning såg för mig ut såhär!

Gillar