Ur mitt smyckesskrin

Allmänt, Tips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Kit med tre par örhängen - LÄNK Det här trepacket med örhängen är verkligen den stora favoriten för mig just nu. Det bästa är priset på 89 kr!! Tycker verkligen det par med "diamanter" är sååå fina. Perfekt storlek också :)
Mina ringar får jag ofta frågor om, dock har jag varit lite dålig på att ha på mig dom på sista tiden. Jag tror inte jag tog med dom till USA och sen dess har jag inte riktigt kommit in i vanan att ta på dom igen. Dom kommer i alla fall från Mollys kollektion för Safira samt från Edblad! Fler liknande ringar hittar ni längre ner i inlägget :)
Hur fina är inte dessa örhängen då?? Dom kostar 79 kr och ni hittar dom HÄR. <
Jag använder inte silversmycken riktigt lika mycket som guld men detta trepack gillar jag starkt. Tycker dom med stjärnorna är riktigt fina. HÄR hittar ni dom.
Sen får jag också ofta frågor om mina halsband. Vanligtvis har jag två men sen jag hittade mitt lilla dophjärta har det också fått hänga med på sista tiden :) Hjärtat fick jag alltså när jag döptes så har ingen aning om vart det är ifrån men liknande finns på de flesta smyckesbutiker. Plattan med ett G är från Safira och kedjan längst till höger i runda bilden är från Biancas kollektion för Guldfynd. Den hade först ett A för Andrea men jag tappade tyvärr den berlocken ner i handfatet hahah :(

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

 

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Gillar