Vad är egentligen planen?

Personlig tränare, Träning

"Hej Andrea! Jag undrar lite kring din utbildning till att bli personlig tränare. Vill du börja jobba med det på heltid? Jobba på gym? Driva eget gym? Vad är liksom planen och målet med din utbildning? Tycker oavsett att det verkar vara ett yrke som passar dig likt handen i handsken! Kram"

Svar: Heeej! Jag tycker att det är så himla roligt att ni är så många som undrar och ställer frågor om min pt-utbildning. Såhär ligger det ju till. I slutet av Augusti så började både jag och Gustav en pt-utbildning på distans. Man kan bli klar som tidigast på 4 veckor och man har max två år på sig (om jag inte minns fel). Mitt mål är nog att bli klar i slutet av December eller början av Januari. Skulle säkert kunna pusha mig själv till att bli klar tidigare men jag vill gärna inte påverka mitt jobb allt för mycket så tar det därför hellre i lite lugnare tempo. Sen vill jag inte bara lära mig för att komma ihåg allt till provet, jag vill ju verkligen lära mig allt för att kunna komma ihåg det för resten av livet.

Jag har ingen supertydlig plan egentligen. Det finns lite drömmar och lite mål men exakt vad som ska ske i vilken ordning vet jag inte riktigt. Både Gustav och jag drömmer om att jobba med någonting som gör människor gott. Vi drömmer också om att driva eget och kunna spendera mycket tid tillsammans, och där någonstans så känns träning som en väldigt naturlig väg för oss båda. Ingen av oss kommer nog börja jobba som PT på ett vanligt gym. Jag skulle tycka att det var roligt att ha bootcamps, eventuellt lite företagsklasser och kanske ha kunder online. Vi får se vart vinden vänder lite och vad som känns naturligt när jag/vi väl är klara.

Jag funderar ju en del på att göra någonting online. Tänker att jag kommer återkomma till er med en enkät där ni jättegärna får svara på hur ni skulle vilja ha ett träningsupplägg online. Är det mest intressant med färdiga träningsupplägg för exempelvis kondis, styrka, benstyrka osv. Eller är det mer individuellt med en personlig träningsplan tillsammans med uppföljning osv? Men det tar vi när jag tar tag i att göra i ordning den här enkäten helt enkelt.

Nu fick du/ni inget supertydligt svar men det är helt enkelt för att jag inte riktigt vet än <3

Gillar