VÄGRA FRYSA I HÖST

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Beige kappa - LÄNK

Nu har det inte varit speciellt rått och kallt här i Stockholm än men jag bävar ju inför månaderna vi har framför oss haha. Jag känner att jag vill vara förberedd i år, ordentligt förberedd med både mössa, vantar, halsduk och ordentlig jacka redan nu om n��gon vecka så när kylan kommer så är det ingen fara. Jag har bara en jacka som är lite tjockare så skulle vilja hitta någon att komplettera med inför vintersäsongen. Just denna beiga kappa kanske inte är sååå varm men med stickad tröja + halsduk så klarar man sig långt. Så jäkla fin ju :(

Svart jacka nedsatt 48% - LÄNK

För om det är något jag vägrar denna vinter så är det att känna mig ful. Jag vill vara varm OCH snygg. Är det verkligen så mycket begärt? Tydligen inte för jag tycker att jag har hittat rätt många varma fina jackor, exempelvis denna som dessutom är på rea.

Grön jacka nedsatt 56% - LÄNK

Har man redan en svart jacka och vill vara lite cray cray så kan man ju slå till på denna. Älskar fluffet a la fjällräven 2008.

Grå jacka - LÄNK

Den här har jag totalt förälskat mig i MEN, hur klarar sig den här i regn? Känner att jag måste in och klämma på den i butik.

Svart lång jacka - LÄNK

Kanske inte högst upp på snyggskalan men här SNACKAR vi värmemys. Fasen vad skön den ser ut.

Gillar