Välkommen vecka 6!

Allmänt, Träning

Godmorgon på er! Måndag och ny vecka, hur sjukt är det inte att vi redan är i vecka 6? Kan det verkligen vara sex hela veckor sedan nyårsafton? Galet ju. Jag fyller år vecka 16 och det är bara 10 veckor kvar tills dess, gud nu börjar jag fasen längta haha. Nu kommer jag dock förmodligen inte fira min födelsedag hemma när jag tänker efter då vi ska till pappas nya lägenhet i Spanien då i och med påskhelgen. ÄLSKAR när påsken infaller så sent så min födelsedag är samtidigt som den, händer tyvärr inte så ofta. Minns när det var så senast, då var det en sjukt varm vår och jag spenderade den helgen i Göteborg med mitt fotbollslag och alla blev solbrända. Men nu har jag verkligen gått in på livets sidospår här och ska tillbaka till måndag och helgen som varit. I helgen har jag faktiskt struntat i att fota "min helg i bilder" som jag brukar göra. Jag får make it up to you genom att fota lite mer under veckan bara.

I helgen har jag tagit det ganska lugnt, Gustav har inte varit helt kry så har bara chillat med honom. Känns som att alla har haft panik över att det snöat så mycket och att stan har stannat pga det, jag känner bara att det varit SÅ skönt. I lördags var det i alla fall bootcamp som vanligt och vi hade yoga tillsammans med Catja igen, UNDERBART! Hon ska till Indien nu för att få ännu mer inspiration och lärdom och jag måste säga att jag är avis haha. Kan tänka mig att det kommer bli en helt magisk resa.

Det här var alltså bootcampets andra yogapass och det såg så mysigt ut. Jag deltog inte den här gången då jag hade massor att göra på datorn men lugnet i rummet var verkligen underbart :)

Det som är så härligt med yoga är ju att det går att göra precis överallt. Man behöver ju inte ens släcka ner och tända ljus för att komma i stämning även om det absolut kan hjälpa en hel del när det kommer till avkopplingen. Det viktigaste när det kommer till yoga är ju det inre, inte vad man har för redskap eller miljö runtomkring. Tycker Catja var så duktig på att just belysa det och påminna alla om att försöka landa i rummet, i nuet och försöka stanna där. Det är den största utmaningen för mig när det kommer till yoga, att lyckas vara närvarande och inte vandra iväg i tankarna som man lätt och ibland gärna gör.

Om ni kikar in här lite senare så kommer faktiskt ett inlägg där jag tipsar om ett träningspass jag nyligen körde. Jag har ju fått önskemål om att skriva lite mer konkret om träningen och inte bara nämna det i förbifarten. Hoppas ni kommer gilla det :)

Gillar