Vardagsrumsgolvet, före & efter!

Allmänt, Inredning

Här är två bilder jag tog dagen innan golvsliparen kom hit. Hade nästan börjat ångra att jag skulle göra om golvet för att jag tyckte det var så fint mot de gråa väggarna. Det kändes betydligt mindre gult mot det gråa väggarna än mot de vita (som dom var innan). Golvet i sig var väldigt fint redan från början. I bra skick och kvalité! Men det vi kände var just att vi ville göra det lite mindre gult, lite askigare helt enkelt!

Och såhär ser det ut nu! Alltså är såååå glad över att jag inte bokade av golvslipningen haha. För alltså, wow! Är så sjukt nöjd. Jag bara kollar på vårt vardagsrum och känner "detta är typ pinterest fast in real life" hahah!

Vad tycker ni? Både jag och Anton är i alla fall supernöjda. Jag var väldigt noga med att jag inte ville att det skulle bli grått, då skulle rummet kännas för kallt och inte hemtrevligt liksom. Dom verkade förstå precis vad jag menade! :) Jag mejlade runt lite olika företag om offert och alla tog 300 kr/kvm om någon av er också är intresserade av att göra samma sak. Vårt vardagsrum är 22 kvm så detta gick på 6600 kr, och det priset är efter avdrag! :)

Gillar