Varför jag inte uppdaterat mer från Bali

Allmänt, Bali 2019, Resor
Heeej kompisar. Jag har fått lite frågor angående varför jag inte uppdaterat mer än en gång om själva Bali-resan och det beror på att jag bara velat chilla den här första veckan. I och med allt "chillande" så har det inte funnits så mycket att fota. Våra dagar har sett rätt lika ut den här första veckan. Frukost, tillbaka till bungalown för att läsa bok och sola, äta lunch, tillbaka till bungalown en timme, träna, hem och duscha för att sen äta middag och somna tidigt. Här har ni i alla fall en bild på mig från här om dagen. Tänkte säga att fräknarna börjat kika fram men bara för det så syns dom inte på den här bilden haha..

Till höger ser ni en av alla gulliga hundar vi stött på under veckan. Nere på stranden här i Canggu är det massvis med hundar. Vi har åkt ner och kollat solnedgången några gånger och igår träffade vi den här lilla valpen. HUR gullig? Som ni ser är den alltså inte större en Gustavs majskolv haha.
Förutom att träna har vi även hunnit med lite yoga. Vi tar dagen som den kommer och har liksom inte så mycket planer än så länge. Imorgon torsdag så åker vi till Gili Air där vi ska vara två nätter innan vi åker till Ubud. Så lovar er att fota och dokumentera mer av resan från och med nu när det börjar "hända" lite mer. Idag onsdag har jag även som mission att fota min dag i bilder som ni brukar uppskatta. I och med att bloggen inte uppdateras superfrekvent om vad vi gör här på Bali kan jag tipsa er om att kika in min instagram story samt vänta ihärdigt på min första vlogg härifrån som precis börjat klippas.

Kram på er och hoppas ni har en fin vecka <3

Gillar