Västerås get away

Allmänt

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

I måndags hade jag verkligen världens lyxigaste och lugnaste dag. Vid klockan tio möttes jag och några andra tjejer upp vid Karlaplan, där hämtades vi upp av en buss som tog oss till Västerås och Steam Hotel. Jag har sett så mycket om detta hotell på instagram så har verkligen velat åka dit, var jättetaggad haha! Anledningen till besöket av detta spahotell var för att Josefin Ekström och Kristin Sundberg skulle lansera sin bikini-kollektion. Baddräkten jag har på mig är från deras kollektion och jag har storlek M! Ni hittar den HÄR.

Bilder nedan lånade från Molly!

Det var så sjukt avslappnande att bara glida omkring i morgonrock och ha det varmt och skönt. Jag tog typ inga egna bilder då jag bara försökte slappna av så fick sno några nu i efterhand haha.. Nej men som ni hörde i veckans poddavsnitt så är jag inne i en period just nu där jag är lite anti sociala medier atm och det som kommer med. Allt går ju upp och ner men var bara så sjukt otaggad på att fota och hålla på. Skönt att de andra tjejerna inte kände samma haha!

Hur mycket fint har dom inte designat? Hela kollektionen hittar ni HÄR!

När detta är den bästa bilden på mig från dygnet där så förstår man att jag inte fotade så mycket hehe... Vad händer med leendet egentligen? Helt död i blicken.. Men men, till höger ser ni i alla fall min favorit från kollektionen. Tyvärr är toppen lite försenad så jag sitter och väntar spänt på att kunna beställa hem den här ljusblå skönheten! Trosorna finns redan HÄR!

På kvällen åt vi middag tillsammans och jag lånade ut min röda off shoulder-blus från kollektionen till Tove, hur fin var den inte på henne? Känns så himla konstigt att se kläderna på andra, eller inte konstigt; fantastiskt! Ni är en del som frågat lite om den här och man kan välja själv om man vill ha ärmarna utsvängda som Tove hade eller så kan man knyta ärmarna som jag gjort! Sen kan jag också meddela er att det är antiglid-band så den åker varken ner eller upp över axlarna <3 Och juste, den är lite stretchig runt axlarna också :)

Den röda hittar ni HÄR och den gula jag hade på mig hittar ni HÄR

 

Hade i alla fall ett supermysigt dygn i Västerås, tack Josefin och Kristin för inbjudan och grattis till kollektionen!

Gillar