Veckans frågor!

Frågor & Svar

Något som några av er bett mig att börja med är att göra ett inlägg i veckan med frågor jag fått under veckans gång. Många kanske är nyfikna på svaren även om man inte ställt frågan själv. Aja, här är veckans frågor & svar!

Hur ser du på päls? Använder eller köper du päls? Svar: Jag tror aldrig att jag har köpt något av äkta päls och har inga planer på att göra det heller. Efter vad jag hört om pälsindustrin så är det något jag inte skulle vilja stödja. Samtidigt börjar man ju tänka lite, jag äter djur och har saker av äkta skinn.. Alltså alla är ju väl medvetna om att köttindustrin och pälsindustrin är hemsk, men det känns som att ingen reagerar när någon köper en skinnjacka på samma sätt som om jag skulle köpa en pälsjacka. Är den industrin inte lika hemsk och stor som pälsindustrin? Missförstå mig inte nu, tycker verkligen att det är superhemskt men den här frågan fick mig att börja tänka på kött som mat och skinn.. Någon som har koll på skinnindustrin? Men hur jag ser på det, tycker att det är onödigt att köpa päls när det finns så otroligt mycket snyggt som är fejk och samtidigt inte skadar djur. Känns som en bättre kombo.

Skulle du och Anton bli veggo nu när ni flyttar hemifrån? :) Svar: Jag och Anton pratar ofta om att vi i alla fall vill minska får köttkonsumtion. Sen om jag kommer bli 100% vego vet jag inte. Och det beror ju på att jag är lat och egoistisk, jag menar förutom dom anledningarna skulle väl alla vara vego? Planen är i alla fall att minska på intaget! :)

Vad använder du för produkter till ditt hår? Svar: Jag använder mig av silvershampoo, silverbalsam och silverinpackning och alla om produkterna är ifrån Maria Nila. Sen använder jag värmskyddspray från Ghd och en treatment spray efter jag duschar som jag inte kommer ihåg namnet på.. Sen använder jag även hårolja i topparna!

När kommer det mer info om er livepodd? Svar: Snart! Men den infon som är nu är att den 28e Oktober kommer jag och Mathilda ha en livepodd i Hötorgshallarna (samma byggnad som SF Sergel) och det kommer vara sen eftermiddag så alla hinner dit från skolan. Mer exakt info kommer lite längre fram, men boka in eftermiddag den 28e så ses vi då. Vi tänkte prata om vänskap, hur mysigt?

Kommer du vlogga när du flyttar? Svar: Haha senaste tidens vanligaste fråga, vilket gör mig så glad! Ja det kommer jag göra. Vill ni att jag ska filma när vi är och handlar saker till lägenheten eller själva flytten när vi målar, monterar osv? Your word is my law :D

Gillar