Veckans frågor

Hej Andrea! Gillar din blogg och youtube supermycket. Det finns en sak jag undrar, vad tycker du om att gå ut med i sociala medier att man gjort skönhetsingrepp? Är det fel då man som förebild inte direkt jobbar emot idealen eller är det ännu mer fel att låtsas som om ingenting? Skulle du vilja göra något skönhetsingrepp? Du kanske svarat på det förut men skulle vara intressant att höra dina tankar. Kram från Sofie. Svar: Alltså wow vilken svår fråga! För det här är ett så känsligt ämne tycker jag. För precis som du säger tror jag knappast att man gör någonting gott genom att vlogga när man botoxar sig eller fotar när man gör om brösten just pga av alla de ideal som redan finns. Samtidigt, hur konstigt skulle det inte vara om man typ låtsades som ingenting..? Sen är det samtidigt bra att visa att det inte är något att skämmas över, vill man förstora brösten ska man självklart göra det och visa för andra att det är okej! Känner mig så klyven.. Om vi säger att jag skulle... Fylla i läpparna, kanske så att det inte märktes supermycket utåt så vissa av er skulle aldrig tänka på det; då hade jag nog inte gjort ett inlägg om det. Känner mest, varför? Varför inte kan man ju också tänka men aa.. Det är min spontana tanke, att jag inte skulle skriva om det. Sen om någon skulle fråga skulle jag ju självklart aldrig ljuga. Och angående att göra skönhetsingrepp så nej, ingenting jag vill nu om jag ska vara ärlig. Är rätt rädd för smärta och efter att ha sett en och annan video på Youtube om ingrepp så är jag väldigt avskräckt. Sen oavsett om jag är rädd eller inte så är det inget jag vill göra ändå! :) Luddigt svar här nu men har lite luddiga tankar om detta! KRAM

Kan inte du berätta vart dina inredningsdetaljer kommer ifrån? Håller själv på att flytta hemifrån så skulle så gärna vilja veta vart allt kommer ifrån hehe.. Svar: Självklart kan jag göra det. Men jag tänker såhär, jag fotar varje rum när allt är klart och så skriver jag vart allt är ifrån då. För även om jag skriver vart något är ifrån i ett inlägg och sen syns det igen i ett annat inlägg så frågar folk ändå. Så tänker att det kan vara bra med "uppsamlingsinlägg" där man hittar allt! :)

Skulle du säga att du tar åt dig mycket av negativa kommentarer? Behöver inte vara rent hat utan mer negativa/ifrågasättande? Svarar du på sånt eller raderar du? Svar: Ja det gör jag absolut. Men jag märker dock att det beror väldigt mycket på mitt mående.. Vissa dagar är jag mer skör och andra dagar mer stark. Jag skulle nog inte kalla mig lättkränkt men jag är absolut känslig. Jag började alltid gråta när jag blev tillsagd av en lärare när jag var liten och lite på samma sätt blir jag lite skärrad när jag får negativa kommentarer. Inte för att jag tror att alla älskar mig utan för att det är jobbigt helt enkelt. Jag svarar på sånt som är skrivet med en god ton. Om någon ifrågasätter ett uttalande, varför jag gjorde på ett visst sätt eller liknande så svarar jag oftast. Skriver någon en "hatkommentar" så godkänner jag sällan. Raderar jag så glömmer jag dom lättare än om jag godkänner dom.

Om du fick boka en resa vart du vill i hela världen och åka imorgon, vart skulle det vara för destination? Svar: Alltså såååå rolig fråga! Nu börjar jag drömma mig iväg haha! :) I och med att Stockholm fick sig en riktig käftsmäll igår med snökaos (okej kaos var väl att ta i) så hade det inte suttit fel med en solsemester just nu alltså. Hade mer än gärna velat besöka Maldiverna! Längtar väldigt mycket tillbaka till New York men i detta rusk lockar en sandstrand med turkost vatten betydligt mer!

Gillar