Veckans frågor

Allmänt, Frågor & Svar

Hej finaste Andrea! Hoppas allt är bra med dig och att du får en riktigt bra start på 2017. En sak jag länge funderat på är om du och Anton är förlovade eller om någon av er funderat på att bli det? Ps. Tack för en himla bra blogg, du får en verkligen att bli så glad! <3 Svar: Men åh tack!! Även om det bara gått några dagar av 2017 nu så känns det bra, jag känner mig riktigt peppad. Det låter och känns väldigt klyschigt men jag känner mig genuint taggad! Haha du är inte den enda, får faktiskt den här frågan väldigt ofta. Jag och Anton är inte förlovade och har aldrig varit. Vi hade likadana ringar förut men det var mer för sakens skull, det hade lika gärna kunnat vara matchande armband eller halsband liksom. Dom bär vi dock inte längre för att vi inte längre tycker dom är så fina haha. Men det är ingenting vi funderat över heller, eller inte vad jag vet i alla fall.... :) Jag känner som så att förlova sig gör man när någon friar och fria gör man ju när man vet att man vill gifta sig och hoppas på att den andra känner samma sak. Och gifta mig inom de närmsta åren har jag verkligen inga planer på oavsett hur mycket jag älskar Anton. <3

Hej Andrea! Jag undrade bara över hur det är för dig att gå ut (på klubbar). Tänker då du är en offentlig person, är det många som kommer fram till dig och hur beter de sig i så fall? Svar: Hej på dig! Det är väldigt olika. Det är inte alls speciellt många som kommer fram till mig när jag är ute, eller allt är väl relativt. Någon gång kan det vara tio pers på en kväll och en annan gång kan det vara 0. Det som brukar hända är att personerna är väldigt snälla och glada. Dom berättar att dom följer mig och oftast kramas vi eller tar en bild. Tror aldrig jag varit med om att någon varit otrevlig eller liknande! Det enda "negativa" är att jag ibland får kommentarer efter jag varit ute eller på fest där folk har målat upp någon egen verklighet av att jag har bitch-blickat dom eller något när jag förmodligen inte ens skulle komma ihåg att jag sett personen i fråga.. Men som sagt, alla jag träffar tack vare att jag är "offentlig" är sååå fina, snälla och mysiga. Oavsett om dom är alkoholpåverkade eller inte.

Hej Andrea! Tack för en grym och så personlig blogg! Tycker du är en så härlig människa! Jag och mina tjejkompisar åker till Thailand nu i slutet av Januari och har inte helt planerat våran rutt än men börjar i Phuket. Jag skulle gärna vilja höra vilken som var din favoritplats ifrån när du och Anton var där senast! Kraam på dig! Svar: Hej, tack vad glad jag blir! Guuud vad mysigt, blir så avis. Jag har bott på två olika ställen i Phuket och det är Kamala och Kata. Kata är väldigt turistigt medans Kamala är lite lugnare. Är ni ute efter fest och mycket människor kan jag absolut rekommendera Kata Beatch/Karon Beach/Patong Beach. Är ni ute efter en lugn start med möjlighet till många mysiga utflykter kan jag rekommendera Kamala Beach. Jag gillade Kamala supermycket just för att det fanns så många ställen att åka till med Longtail boat och för att det inte var sådär sjukt mycket folk. HÄR kan du läsa min thailands-guide. Ha så kul! <3

Vilken månad tjänar du som bloggare/social media-person mest pengar? /nyfiken :D Svar: Jag tror inte att det finns ett snitt för alla bloggare med en månad där alla tjänar mest pengar på hela året men för mig brukar Oktober/November vara bra månader. Jag tror att månaden jag drog in mest pengar 2016 var November! :) Mycket av det beror på kampanjer inför julen, nyårsafton osv.

 

Vad använder du för foundation? Du ser alltid så slät och jämn ut i ansiktet! Svar: Tack så mycket! Inte för att låta skrytig men det beror inte bara på foundationen utan för att jag har en väldigt slät hy, har väldigt sällan finnar och liknande. Men, min foundation är dock väldigt bra. Den heter Born This Way och är från Too Faced. Jag har två stycken, en i färgen Vanilla och en i färgen Sand. Jag liksom blandar dom två utifrån hur brun eller blek jag är! Även om jag är nöjd med min foundation så är jag dock lite sugen på att testa en ny, har haft den här i ett år nu! :)

Jag försöker svara på veckans frågor varje torsdag, så om ni har några frågor till nästa veckas inlägg får ni gärna ställa dom i detta inläggs kommentarsfält. Kram på er!

Gillar