Veckans frågor

Allmänt, Frågor & Svar

Hej! Har för mig att du har tagit ut din navelpiercing och har även sett det på dina bilder från Kreta och Thailand. Jag funderar själv på att ta ut min men är osäker pga. att jag hört att ärren inte försvinner och att man har kvar ett synligt hål ovanför naveln. Hur har detta gått för dig? När tog du ut den och hur har det läkt? Är det synligt idag? Kramis Svar: Hello! Ja det har jag gjort. Jag hade tänkt på att jag ville ta ur min navelpiercing ett tag innan jag gjorde det, och det som fick mig att göra det var att jag skulle ha på mig en tight, vit klänning och då var det så fult med piercingen under så jag drog ur den och slängde den. Det var när jag var 18, jag gillade typ inte tanken av att ha kvar min navelpiercing när jag blev "vuxen" utan kände att det var en ungdomsgrej typ. Tyvärr så försvinner ju inte hålet, det beror ju på att hålet är läkt sedan lång tid tillbaka, det är ju inget sår som läker utan det läkte ju bara någon månad efter man piercade sig. Om ni zoomar in bilderna ovanför så ser ni tydligt ett litet hål ovanför naveln. Jag ångrar inte att jag tog ut den men snarare att jag gjorde den.

Kan inte du skriva lite mer utförligt om din kamerautrustning? Svar: Jag fotar med Nikon D610 + 35mm 1.8 + 85 mm 1.8 + 16-28 2,4. Jag vet inte riktigt hur mer utförligt det kan bli. kamera är i alla fall i fullformat och jag trivs väldigt bra med den. Filmar gör jag med Canon 700D + 18-55 mm STM eller med min Go Pro Hero 4 Silver

Jag skulle vilja veta vad dina tre bästa och tre sämsta egenskaperna är? Nu vet jag inte om detta är bäst och sämst men bra och dåliga egenskaper i alla fall! :) Bästa: Omtänksam, generös och rolig/underhållande. Sämsta: Dåligt tålamod, känslig och slarvig.

Vad roligt att du börjat träna Andrea! Hoppas det går bra. Jag har lite frågor kring din träning: Vart gymmar du och varför? Vad är planen med din PT, vad vill du få ut av det liksom? Vad har du för mål med träningen? Har du någon favoritövning eller favoritpass eller liknande? Tack för dina inspirerande sociala medier! Svar: Hej! Ja visst är det, mår så bra av det. Jag tränar på SATS och det gör jag oftast på Slakthuset, Sofo, Hötorget eller Stureplan. Planen med min PT var från början att jag ville ha hjälp med att komma i form då jag verkligen var ur form haha.. Jag ville komma igång med träningen men kände liksom att jag var så otränad att jag inte klarade det själv för att det var så jobbigt att det blev tråkigt. Nu är planen att bli ännu starkare och bättre på att träna typ, har köpt ytterligare 25 stycken pass så vi kör i typ ytterligare fem månader tillsammans. Jag kör varannan vecka 1 pass med min PT och varannan vecka 2 pass. Målet med min träning är bara att fortsätta må bra typ, sen vill jag gärna klara 3 lyft med 100 kg i marklyft samt klara av att göra pull ups och/eller chins vilket jag inte kan idag. Sen vill jag kunna springa en mil under en timme, det kanske jag redan kan man har inte testat. En av mina favoritövningar är en rumpövning, där man sitter ner på golvet med ryggen mot en bänk och har en skivstång med vikt över höften. Sen gör du bäckenlyft och liksom lyfter upp rumpan/höften samt skivstången. Dåligt förklarat kanske men googla på bäckenlyft med skivstång. Alltså min rumpa BRINNER när jag gör den övningen, får pump i den varje gång haha. Brukar beskriva det som att det känns som att den kommer ramla av.. Kram!

Hej Andrea! Din blogg är grym, har följt dig i många år! Min fråga till dig är hur man lär sig att lita på andra människor. Jag hat blivit väldigt sviken ett flertal gånger som satt djupa spår i mig. Hur kan man börja lita på folk och inte vara misstänksam varje gång någon är snäll? Jag är självsäker men ändå osäker, jag vill kunna ha bra familjerelationer, vänskap och en pojkvän jag litar på. Har du några tips på hur jag ska komma dit? Svar: Men åh vad kul!! <3 Vet du, jag önskar verkligen att jag hade svar på den frågan för jag har också problem med det. Jag hade väldigt lätt att öppna upp mig när jag var yngre men har blivit betydligt mer stängd för nya människor nu för tiden. Och jag vet inte riktigt vad det beror på om jag ska vara ärlig.. Jag tror i alla fall att det viktigaste är att börja bena ut vad dessa misstankar kommer ifrån. När började du känna såhär? Vad var det för händelse som gjorde att du kanske började bli misstänksam mot din familj? Jag tror att det hänger ihop med att förlåta och gå vidare, för om man förlåter måste man verkligen gå vidare annars går det inte. Men visst är det svårt..

Jag undrar vad du tror du skulle göra och hur ditt liv skulle se ut nu och de närmsta åren efter studenten om du inte hade din blogg och sociala medier? Kram <3 Svar: Ja du det är en väldigt svår fråga, jag menar hur ska jag kunna veta det egentligen? Jag kan dock tänka mig att jag skulle jobba direkt efter gymnasiet men sen kanske börjat plugga efter något år. Jag lär ju plugga så som det ser ut nu också men det lär ske betydligt senare än om jag inte hade mina sociala medier. Sen kanske jag hade rest mer också.. Jag hade gärna åkt på en backpackingresa men tror inte det hade fungerat med mitt jobb idag, jag måste hela tiden kunna vara uppkopplad och jag tror ingen vill läsa om att jag ligger på stranden i tre månader typ.. :(

Skulle också vilja åka till Barcelona i vår! Gud vilken lyxig present. Du verkar alltid hitta bra flyg och hotell, vart köpte ni flygbiljetterna och för hur mycket? Svar: Visst är det en lyxig present, extra bra är ju att jag får följa med haha (gav Alice det i födelsedagspresent). Varje gång när jag bokar kollar jag om det går att hitta flygbiljetter med SAS Ungdom och sen kollar jag även runt på sidor som Momondo och Tripadvisor. Biljetterna till Barcelona blev inte superbilliga då vi åker över Kristi himmelsfärd. Tror biljetterna landade på 2800 kr per person tur och retur och då åker vi med Ryanair.

Gillar