Veckans frågor

Allmänt, Frågor & Svar

Jag och Mathilda tillsammans med en av våra lyssnare i måndags! Hennes blogg hittar ni HÄR!

Hej Andrea! Skulle ni kunna berätta i vilken ordning poddserieavsnitten kommer komma i? Ni är bäst! Svar: Jag tror inte vi kommer göra det just för att vi inte har avslöjat vilka som kommer gästa podden. Det vill vi inte göra i förväg så tror vi kommer hålla på det. Men kan avslöja att det sista (6e) avsnittet kommer heta "Er historia". Där har vi tagit hjälp av massor av fina tjejer som har läst upp mejl vi fått i studion. Vi fick så otroligt många mejl och kände att vi ville använda dom på något sätt i seriens syfte. Så sista avsnittet kommer alltså bestå av massvis med historier från er.

Skulle inte du och Mathilda kunna styra ihop något podd-get-together? Typ något poddevent? Älskar er! Svar: Alltså joooo! Det vill vi verkligen. Nu har vi haft så himla fullt upp med #VARFEMTEKVINNA men när det har lugnat ner sig ska vi absolut försöka fixa det. Vad skulle ni helst vilja att vi gjorde? En livepodd? Ett träningsevent? Shoppingevent? Afternoon tea? Middag?

Bild från vår senaste livepodd!

Jag har läst din blogg i bara någon månad och undrar vad jobbar du med? ? Svar: Hej och välkommen! Jag jobbar med mina sociala medier så som blogg, podd, insta och youtube! :D

Kan inte du lägga ut hela din önskelista till din födesledag även om du beskrev den som tråkig? Haha :) Svar: Okej ska försöka fixa ett sånt inlägg till imorgon eller övermorgon, även om det som sagt är väldigt tråkiga saker haha!

Bild från min 20 årsmiddag för ett år sedan!

Hej Andrea! Kom och tänka på en fråga: Hur är det att leva/bo tillsammans när man har såpass olika jobb? Inte att man jobbar med olika saker, men jag undrar hur Anton känner över att du har en ”friare” jobbsituation och kan styra lite mer över lediga dagar och åka iväg såhär, tror du han känner någon avundsjuka på det sättet? Och önskar du ibland att ni båda kunde jobba hemifrån för att lättare kunna planera saker utan att jobbvardagen kommer emellan? Ett sammanhang jag funderat lite på, då ni är ett bra exempel så tyckte jag det kunde vara en intressant fråga. Lite svår att formulera men hoppas du förstår hur jag menar haha. Kram ? Svar: Hej på dig! Nu är det så att Anton inte jobbar måndag-fredag, 9-17 utan han jobbar deltid i en butik. Så ibland jobbar han lördagar, ibland jobbar han kvällar och ibland förmiddagar. Så jag skulle ändå vilja säga att Anton också är ganska fri och vi kan umgås väldigt mycket. Anton och hans kompis håller på att starta upp ett företag så det är anledningen till att han inte jobbar heltid just nu. Anton kanske inte bara kan "dra iväg" på samma sätt som jag kan i och med att han inte är ledig mer än två dagar i streck. Så jag upplever faktiskt att vi har det väldigt skönt just nu, just för att vi kan umgås rätt mycket hemma. Kram!

<3

 

Gillar