Veckans frågor

Allmänt, Frågor & Svar

Hur går det med dina planer angående att antingen renovera badrummet eller spara till nästa kontantinsats? Älskar när du skriver om ekonomi och din lägenhet så skulle vara superkul att veta. Kram! Svar: Jag har faktiskt kommit till ett beslut och det är att renovera badrummet vilket jag förmodligen kommer göra i sommar. Troligtvis lär det bli i Augusti i och med att hantverkare också har semester haha :) Jag skulle gärna göra det i Juli men lär som sagt bli Augusti. Jag känner att jag vill ombona mitt hem och investera i det. Jag ser inte riktigt någon anledning till varför jag skulle behöva flytta förens om flera år. Jag bor centralt, jag bor tillräckligt stort, har balkong, det solläge jag vill ha osv! Så nu går jag runt i badrumstankar!! Har ju självklart börjat fundera på hur jag ska göra med material och färg osv. Jag är väldigt inne på marmor (ofc) men vet inte riktigt vad jag tror kommer bli snyggast i mitt badrum. Antingen marmorgolv med vita väggar, eller marmorväggar med mörkare golv eller marmor överallt. Ni ser hur jag menar på bilderna ovanför! Och angående kontantinsats till nästa lägenhet så känner jag att jag får börja spara på det så fort badrummet är klart, det löser sig i framtiden <3

Vad har varit svårast med att göra poddserien? Man märker verkligen att ni lagt ner massa tid på den! Du och Mathilda är så grymma, ser verkligen upp till er <3 Svar: Det svåraste var att skapa konceptet, vi visste vad vi ville prata om men vi visste länge inte hur vi skulle göra serien. Hur dom olika avsnitten skulle se ut, vad vi skulle ta upp i varje avsnitt osv. Det jobbigaste har dock varit att läsa och ta del av alla hemska historier, verkliga händelser som hänt er, mina fina fina fina :( <3 Tack!

Fick du tillbaka på skatten eller får du betala tillbaka? Svar: Betala tillbaka.. Jag visste dock att jag skulle behöva göra det så har sparat undan det på ett sparkonto som heter "skattekonto" så det var ingen chock även om det var mycket pengar.

När vi renoverade köket!

Har du någon gång ångrat att du flyttade hemifrån? Svar: Jag ångrade ju det när jag flyttade till en hyresrätt (andra hand) just för att det kändes som en onödig utgift, kunde jag hyra en lägenhet kunde jag ju lika gärna bo hemma och spara dom där pengarna till en bostadsrätt istället. Och det är verkligen ett av de bästa besluten jag gjort, är så glad över det!! Jag har aldrig ångrat att jag köpte den lägenheten jag äger nu eller att jag flyttade hemifrån för väldigt exakt ett halvår sedan, det har känts rätt hela tiden!

Skulle du säga att du är utåtriktad eller mer inåt? Finns det några specifika ord du skulle använda för att beskriva din personlighet? Svar: Jag skulle säga att det beror väldigt mycket på mitt dagshumör och sällskap. Oftast är jag väldigt utåtriktad och social, men vissa dagar kan jag också vara helt ointresserad och tystare. Annars skulle jag beskriva mig själv som känslosam, frispråkig, underhållande, positiv, glad och generös :)

Gillar