Veckans frågor

Frågor & Svar

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej Andrea, grattis till nya kollektionen! Hur går det för dig med skolan hittills? Har du fått några kompisar? Gillar du lärarna? Svar: Hej och tack så mycket. Jag har gått i skolan i tre veckor nu tror jag och nu känner jag att jag börjar vänja mig liksom. Vi läser ju fyra delkurser på en termin och om två veckor har vi vår tenta på första delkursen (dvs min första tenta evah) och det känns.. helt okej. Anledningen till att det "bara" känns okej är för att jag inte riktigt vet hur bra koll jag har. Jag går runt och hoppas på att jag pluggar på rätt saker typ haha. Men jag är väldigt nöjd med skolan och utbildningen hittills måste jag säga. Nya kompisar kan jag inte påstå att jag fått haha :) Men har en grupp i skolan jag gör en gruppuppgift tillsammans med och det funkar superbra.

Hej finaste du! Jag var inne och kolla på dina kollektioner på NAKD’s hemsida och kom på en liten fundering. Bland annat på bilden till din bh ”Star print bra” så har dem redigerat bort modellens bröstvårtor. Vet du varför de väljer att göra detta? Vad tycker du kring det? Blev bara nyfiken när detta inte känns som något som vanligtvis skulle associeras till dig. Ha det bäst, kram! Svar: Hej! Nej jag vet faktiskt inte om jag ska vara ärlig. Jag vet inte om det finns någon standard för onlinesidor eller om det bara är något NA-KD själva väljer att göra, eller om det är modellen som inte vill visa sina bröstvårtor. Jag kan tycka att det är löjligt att redigera bort en kvinnlig bröstvårta om det är okej för modellen, men om modellen på bilden inte vill visa så är det helt och hållet upp till henne. Jag tycker inte så mycket helt ärligt talat, mer än att man ska få visa sina bröstvårtor om man vill. Men också att man inte ska behöva göra det om man är obekväm med det liksom! Förlåt för ett väldigt flummigt och rörigt svar men; jag vet inte varför det är så <3 Kram!

Hej! är det här ett samarbete? Tycker det är väldigt många bloggare som har inlägg som fokuseras på gina tricot just nu, nästan så det känns betalt. snygga jeans i vilket fall! (hon referera till DETTA inlägg) Svar: Hej! Nej detta var inget samarbete. Jag har ALDRIG sedan 2012 inte markerat ut samarbeten ordentligt vilket jag hoppas att ni litar på. Anledningen till att många bloggare hänvisade till Ginatricot under helgen var för att klickersättningen via adlinks/reklamlänkar var förhöjd. Så om jag får betalt för inlägget; ja. Men har Ginatricot bett mig att skriva inlägget? Nej!

För att reda ut lite snabbt hur allt funkar: Adlinks/reklamlänkar: Via olika nätverk som Adviral, Apprl, Stylewish med flera kan man länka till olika butiker och få ersätting per klick eller %. På APPRL och Stylewish som jag använder kan jag exempelvis länka Ginatricot, Stadium, Royal Design mfl och få betalt varje gång någon klickar. Detta fungerar alltså som en sorts provision. Detta sker dock helt på eget initiativ och ingenting är överenskommet. Jag kan skita helt och hållet i att länka eller länka hur mycket jag vill. Detta märks alltid ut i början av inlägget så du som läsare kan välja själv om ni vill klicka på länkarna eller inte.

Samarbeten: Reklamsamarbeten är när ett inlägg/avsnitt/video innehåller reklam helt enkelt. Typ om jag skulle skriva ett inlägg om hudvård på uppdrag av Nivea. Får jag betalt för det i form av pengar eller produkter måste jag märka inlägget som ett samarbetsinlägg/reklam/annons eller liknande. HÄR har ni ett exempel på ett sånt inlägg jag gjort. Ett samarbete innehåller alltså en överenskommelse med mig och ett företag om att pusha för deras produkt/tjänst.

Vad hade du på dig när du var ute i helgen? Såg jättefint ut! Svar: Jag hade på mig det ovan. Fick såååå många frågor om min t-shirt och det förstår jag, älskar den. Det bästa är att den kostar sjuka 59 kronor haha. Och alltså detta är verkligen den bästa typen av outfit att gå ut och dansa i enligt mig. Klackskor i alla ära men det finns ju inget skönare än att glida omkring i sneakers.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an

Gillar