Veckans frågor

Allmänt, Frågor & Svar
VART är den beiga jackan ifrån??? Svar: Urban Outfitters! Hittar den inte på deras hemsida tyvärr men jag köpte min i butiken på Mäster Samuelsgatan.

Hej Andrea! Hur tycker du att det funkar att bo själv? Känner du dig ensam? Hur funkar det med rutiner som städning, matlagning osv? Jag är precis som du rätt nybliven singel och är därför nyfiken. Kram! Svar: Jag tycker att det funkar väldigt bra. Jag måste säga att jag nästan är förvånad över hur bra jag ställt om mig, men jag tror att människan är betydligt mer anpassningsbar än vad man tror. Sen handlar det väldigt mycket om inställning. Skulle jag ligga hemma och tänka att jag är ensammast i hela världen så skulle jag väl känna mig som det men jag försöker tänka positivt eller egentligen inte tänka så mycket alls. Jag har inga problem med att vara ensam/bo själv faktiskt. Städning och tvättning har gått superbra, det är något jag bara gör per automatik och försöker göra rätt ofta så det inte blir till något jobbigt, stort projekt. Matlagningen däremot går inte riktigt lika bra. Jag finner inte riktigt glädjen i att laga och äta själv så det är lite struligt. Det blir mycket "tråkig" mat men jag försöker blir bättre på det. Kram!

Har du några planer för sommaren förutom USA-resan än? Svar: Nej faktiskt inte, inget bestämt i alla fall. Jag, Anna och Elsa har pratat lite om att åka någonstans en vecka i Augusti men förutom det har jag inga planer. Det finns ju inte jättemycket tid att lägga planer på i och med att jag och Mathilda är borta nästan fem veckor av sommaren som är typ tio veckor. Men jag lär väl chilla hemma i Stockholm en del, jag ser verkligen fram emot det. Sen bli det nog en vända eller två till landstället på Åland med familjen!

Hur ofta träffar du din familj nu när du flyttat hemifrån? Svar: Det är lite olika men oftast en gång i veckan ungefär, och då blir det ju varannan vecka per "familj". Träffar pappa & co en gång varannan vecka och mamma & co en gång i veckan. Ibland blir det oftare men inte mer sällan än så. Ibland kan det kännas tråkigt och jobbigt men oftast känns det som att det är lagom för mig. Pratar i telefon med dom oftare än så dock, Alice och jag pratar i telefon nästan varje dag!

Mina fina systrar och jag på julafton!

Vilken storlek har du i dina ljusblå jeans från Ginaticot? Dom med slitningar? Svar: Jag har storlek 38 och dom finns att köpa HÄR!

Har märkt att du festat ganska mycket på sistone, hur kommer det sig? Vet att du pratat en del i podden om att du dricker alkohol väldigt sällan men nu verkar det vara ganska ofta. Menar inget illa utan är bara nyfiken på hur du tänker kring det :) Svar: Ja men det har jag gjort, eller i alla fall för att vara jag. I och med att jag tidigare snittat på fem utgångar per halvår så har det absolut varit mycket på sista tiden. Om jag ska vara ärlig så handlar det helt enkelt om att jag tycker att det är så jäkla roligt. Att käka middag med tjejerna, snacka skit och dricka bubbel och sen gå ut och dansa tillsammans är verkligen så roligt och just nu är vi inne i en period då många av mina vänner tycker att det är väldigt kul så det blir det naturligt liksom. Senaste månaderna har jag varit ute näääästan varje helg, en gång i veckan och det är inget som oroar mig eller så. Det är inte så att jag på något sätt känner att alkohol tar över min livsstil eller så så det är inget jag tänker på på det sättet liksom.

Blir du bakis? Hur hanterar du baksmällan i sånna fall? Svar: Faktiskt väldigt lite bakis måste jag säga. Jag tror att det handlar om att jag tränar mycket, äter bra och sover bra. Tar hand om mig kropp helt enkelt. Sen dricker jag inte SÅ mycket när jag är ute heller. Men dom knepen jag har är att jag alltid dricker vätskeersättning innan jag går och lägger mig samt direkt när jag vaknar dagen efter. Går ut och tar frisk luft samt äter ordentlig mat innan utgången samt dagen efter.

 

Gillar