Veckans frågor

Allmänt, Frågor & Svar

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej Andrea! Vill först och främst säga att jag följt din nästan sen början…helt sjukt hur mycket du utvecklas!! <3 Och har en fråga angående att ta bilder" in public", du ser jätte självsäker ut på bilderna med mycket folk runt om och jag undrar om du har tips för folk som kanske skäms att stå och pose:a ute? puss Svar: Hej! Gud vad kul och tack så mycket. När jag var yngre tyckte jag att det var lite pinsamt att fotas bland andra människor men nu rör det mig inte i ryggen. Det enkla svaret är väl egentligen att jag blivit van i och med att jag under så många år har fotat till bloggen. Jag orkar liksom inte bry mig om vad andra kanske tycker om att jag står och posar lite på gatan, har annat att lägga min tid och energi på haha :) Det är ofta folk kanske kollar en extra gång och undrar vad jag håller på med men det är inget som stör mig. Om det är något du är obekväm med tycker jag inte att det är något du ska göra. Om det är något du känner att du kan "öva bort" så kör din grej bara! <3

Du skulle passa som PT! Är det aldrig något du funderat på att jobba med? Svar: Jag har faktiskt aldrig tänkt den tanken men jag har dock tänkt att jag förmodligen hade tyckt att det var väldigt roligt, förutsatt att jag hade kunder och fick det att funka ekonomiskt :) Jag skulle hemskt gärna vilja jobba med träning och människor. Visa för folk att det går att träna och ha kul, att alla kan träna och att det finns så mycket att hämta i träningen. Det är jag ju inte ensam om att känna men skulle gärna jobba med det på något sätt i framtiden.

Vart kommer glaset med guldkant på första bilden ifrån? ? Svar: Vinglasen med guldkant hittar ni HÄR och dricksglasen med guldkant hittar ni HÄR!

Hur tänker du inför valet? Vad tänker du rösta på? Svar: Jag tänker mycket och jag velar en hel del. Jag har inte helt bestämt mig och därför vill jag inte outa vad jag kommer rösta på men det kommer med största sannolikhet bli ett röd-grönt parti :)

När får vi se renoveringen av sovrummet? Vore så kul med en apartment tour! :) Svar: Fasen vill verkligen få upp gardinerna och tavlorna först, det gör ju så mycket. Så tyvärr inte förens då. Jag har så svårt att hitta en takskena som passar vårt rum, har inte riktigt tagit tag i att specialbeställa det..

Om du fick bestämma helt fritt, vid vilken ålder skulle du helst vilja få ditt första barn vid? Svar: Det tror inte jag att jag kan svara på. Jag tror inte att min ålder kommer vara det avgörande för mig angående när jag kommer känna mig redo att skaffa barn. Tror mer att det kommer handla om en känsla och andra faktorer som ekonomi, boende och andra saker som påverkar min livssituation. Men om jag ändååå ska försöka svara på din fråga så någon gång mellan 25-32 kanske? Du ba tack för ditt specifika svar hahah.. Nej men jag vill inte vara allt för gammal när jag får första fröt :)

Vad skiljer sig mest rent personligt från dina tonår och nu? Ex. självkänsla, moral osv. Svar: På ett sätt så känner jag att jag skiljer mig väldigt mycket från mitt tonåriga jag och på ett sätt inte. Skulle inte säga att jag är ett helt nytt jag utan ett mer utvecklat jag liksom. Min självkänsla har väl aldrig varit speciellt dålig men den var absolut sämre än vad den är idag. Så många yttre faktorer spelade mer roll än vad det gör nu. Vad jag gör i sociala kretsar, hur jag ser ut eller vad jag har på mig påverkar inte mitt mående och min syn på jaget, vilket det gjorde då. Min moral är väl ungefär densamma, kan dock säga att jag absolut var mer egoistisk förut och hade svårt att sätta mig in i andras livssituationer. Tänkte nog lite att alla levde ungefär samma liv som jag själv vilket absolut inte stämmer. Mer världsfrånvänd skulle jag nog kunna sammanfatta det som :)

 

Gillar