Veckans frågor

Allmänt, Frågor & Svar

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Vilken storlek har du på jackan ? Svar: Jag har storlek S på bilden ovan. Jackan hittar ni HÄR

Så fint yogaset!!? tightsen är inte något genomskinliga eller? Har tyvärr inte den butiken i närheten men sugen på att beställa Svar: Alltså om jag ska vara ärlig så gjorde jag inget riktigt test. Alltså jag ställde mig liksom inte framåtböjd mot spegeln och kollade (ja jag brukar göra det när jag testar tights). Men jag tyckte att materialet kändes rätt tätt och tjockt så tror inte att dom är så jättegenomskinliga i alla fall. Topp – LÄNK // Tights – LÄNK

Vad jobbar Gustaf med och vad ska han plugga? Svar: GustaV (hehe) jobbar på Stockholmsmässan i Älvsjö! :) Och han pluggar svenska just nu på distans för att komplettera sin gymnasieutbildning som inte var högskoleförberedande. Det är väldigt många som frågat om Gustavs utbildning nu på sistone och han läser alltså svenska 2 på distans och det gör han på 25% hastighet då han jobbar heltid samtidigt. Kursen började typ igår så vet inte så mycket mer än så men tror det kommer gå jättebra :)

Hej! Måste bara fråga vart bowlingstället du firade din födelsedag på förra året hette?? ??kram Svar: Heeej! Det var på Birka Bowling här i Stockholm och jag vill verkligen göra om detta när jag fyller 23. Jag abonnerade deras vip-lounge där man har tre banor, egen musik, soffor, kyl osv. Det var verkligen ett så himla roligt sätt att starta kvällen på. Dom hade så bra service och såg till att vi stormtrivdes :)

Skulle blivit otroligt glad om du tog dig tiden att göra ett inlägg om hur du lyckades lämna det ”materiella” livet mer och livsstilen som influensers lever och hur du idag lever på ett mer annorlunda sätt. Du verkar tom gladare. Märkte att det hände i samband med när du träffade din kille med. Hur skulle vi andra kunna släppa allt de materiella med och börja njuta av nuet, naturen och vårt mående? Tacksam för svar <3 Svar: Hej snälla du! Jag skulle först bara vilja säga att jag inte har lämnat ett materiellt liv bakom mig. Jag shoppar fortfarande, älskar kläder, smycken, smink osv. MEN; jag har absolut gjort en förändring i mitt fokus, tacksamhet och min uppskattning. Jag skulle säga att det började ske i Januari 2018 i och med det nya året och alla förändringar jag då stod inför. Jag tror inte att man behöver släppa allt materiellt intresse för att kunna lära sig att njuta av nuet, naturen osv. Eller så känner inte jag i alla fall. En viktig sak är i alla fall att bara börja fundera på vad det är som faktiskt är viktigt här i livet: det handlar ofta om ens nära och kära och om ens egna hälsa och mående.

Dessa relativt få punkterna är ingenting som påverkas av någonting du köper, den lyckan och det välmåendet kommer inifrån. Bara att faktiskt repetera det för en själv kan vara rätt "uppvaknande". Ingen lycka kommer utifrån, den kommer inifrån. Jag bär på min egna potentiella lycka. När jag och Gustav började ses så pratade vi enormt mycket om allt det här, om onödiga, oviktiga saker, om vad som faktiskt är viktigt för oss och i slutändan kom vi alltid fram till att det är här och nu som är det absolut viktigaste. Nuet är allt vi har och det finns ingenting viktigare än att leva i det, vara tacksam för det. Jag ska försöka fila på ett längre och bättre svar men där har du den korta versionen <3 <3  

Gillar