VECKANS FRÅGOR

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Tröja - LÄNK // Jeans - LÄNK

Hejsan! Hur anpassas/påverkas din vardag i och med corona just nu? Tycker du regeringen är för tuff? För mesig? Skulle vara intressant att höra!
Svar: Heeej <3 Jag har ju turen att som många andra kunna jobba hemifrån. Så mellan 08-16 så är det väl egentligen inte så stor skillnad. Dock brukar jag ju vanligtvis alltid träna på dagen vilket jag inte gör längre. Om man uppmanas till att se över sina sociala kontakter, undvika att åka kollektivt i rusning osv så känner jag personligen att gym är en onödig plats att besöka i tider som dessa. Gymmen är öppna, det finns (vad jag vet) inga uppmaningar kring att inte träna men jag anser inte att det är så rimligt just nu.

Jag tycker att regeringen och alla myndigheter gör ett fantastiskt jobb. Detta är en kris vi inte stått inför tidigare och ingen sitter på alla svar i förväg om vad man ska göra och inte göra. Jag tycker att vi alla bör vara tacksamma över det förtroende vi fått av myndigheterna i att ta eget ansvar. I och med detta tycker jag att det är något man såklart ska ta på allvar, visa att vi inte behöver lagar och REGLER för att ändå sköta oss allihopa.

Vilken brun utan sol var det som du tipsade om i podden?
Svar:
Det var den HÄÄÄR som kostar ynka

Använder du något serum till dina fransar?
Svar: Just nu gör jag inte det men gjorde det i höstas och märkte verkligen stor skillnad på hur fylliga mina fransar blev! Jag använde DETTA och kan verkligen rekommendera det. Tog det bara på fransraden varje kväll innan jag gick och la mig <3

Hur går det med din corona-ångest nu? Känns det bättre eller värre?
Svar: Konstigt nog så känns det bättre. Eller ja både också. Min personliga ångest känns bättre, jag mår nämligen sjukt dåligt av ovisshet. Nu är det inte direkt bra i världen men jag känner ändå att jag "har koll på det jag vill/behöver ha koll på". Det som känns jobbigare är att känna sig maktlös över vad andra gör/inte gör för situationen. Sen har jag såklart lite oro för ekonomin, men försöker ändå tänka positivt med saker som "allt löser sig i slutändan". Tror jag är lite mer beredd på en orolig tid nu framöver än vad jag var för några veckor sedan.

Hur blev det med er Bali-resa?
Svar: Vi har ombokat den! Det gick tyvärr inte att avboka så vi valde att boka om till så långt fram det gick, så vi åker februari 2021 istället. Det känns ändå skönt att skjuta upp det så länge så man förhoppningsvis kan vara lite mer säker på att man kommer iväg. <3 Det är faktiskt idag vi skulle ha åkt!

Hej Andrea! Kan inte du skriva lite om dina träningskläder?
Svar: Älskar det här setet. Topp - LÄNK // Tights - LÄNK. Gillar verkligen Aimn! Förutom dom så brukar jag köra Nike eller Reebok. Det viktigaste för mig är verkligen passform och att kläderna sitter bra under hela passet <3

Gillar