Veckans planer - Imorgon smäller det!

En av kampanjbilderna från Paris. Det är v��ldigt tacksamt att fota där med alla coola byggnader och sevärdheter!!

Ja hörni, nu är the big week här och jag är så nervös att jag har ont i magen. Det var länge sen jag kände sån här prestationsångest men det kanske hade varit konstigt om jag inte kände så. Nu är det ju mindre än 24 timmar kvar. PANIK. Aja, veckans planer:

Måndag: På morgonen/förmiddagen har jag jobb hemma framför datorn vilket känns väldigt skönt. Jag gillar att börja min vecka med att jobba framför datorn, det brukar trilla in en hel del mejl under måndagsförmiddagen nämligen. Klockan 11.00 ska jag träna med min PT och direkt efter det ska jag in till stan för ett möte. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det här med lunch, får nog bli något on the go. Panik. Efter mötet ska jag hem för att skrubba kroppen en sista gång innan jag ska spraytana mig klockan fem inför lanseringseventet, vill ju vara extra snygg!

Tisdag: 12.00 hämtas mina gäster upp med en buss och 12.30 börjar själva lanseringseventet. Vi ska äta lunch i ett suuuperfint växthus där alla ska få se och klämma på plaggen samt skåla för att den äntligen är till försäljning.

15.00 SMÄLLER DET! Då släpps kollektionen på NA-KD.com!!

Onsdag: På onsdagen måste jag fota till två väldigt roliga samarbeten. Dom har med mode och skönhet att göra och jag tror att ni kommer gilla det som komma skall! Vill hinna träna på kvällen också <3

Torsdag: Då ska jag hjälpa till på mitt gamla jobb igen. Dom håller på att flytta in i en till lokal (precis mitt emot där dom sitter nu) så Angelica som vanligtvis sitter i receptionen har typ 10000 saker att göra så då hoppar jag in. Vid två ska jag och Mathilda podda och på kvällen är det bootcamp vilket jag ser fram emot väldigt mycket då förra veckans blev inställt.

Fredag: Har ingenting inplanerat på förmiddagen och runt lunch så då lär jag bara göra datorjobb, förmodligen redigera bilderna från onsdagen och skicka in utkast på mina samarbeten. På eftermiddagen ska jag på ett roligt event med Stadium som ska handla om träning inför skidsäsongen. På kvällen, då smäller det igen! Då ska jag och Mathilda nämligen till galan Stora Influencerpriset där jag är nominerad!!!! Så SJUTK! Om ni undrat varför jag inte skrivit något om detta så beror det på att ni (tyväär) inte kan rösta på mig utan det är en jury som utser vinnare. Jag har blivit nominerad som "Årets Veteran". Ni kanske ba wtf?? Veteran?? Men vet ni vad? När vi nått maj 2018 så har jag bloggat i 10 ÅR! Crazy. Önska mig lycka till! <3

Lördag: På dagen ska jag och Anna hänga och leta efter en inflyttningspresent till Elsa som har inflyttningsfest på kvällen. Innan inflyttningsfesten ska jag fira Mickans födelsedag, Mickan är Maries dotter och Marie är pappas särbo :) Ska bli så mysigt att umgås med familjen också.

Söndag: Inga planer, ska se om Nora vill umgås lite då det var länge sen.

PÅMINNELSE: Sätt klockan på 15.00 för att inte missa några favoritplagg från kollektionen <3 <3

Gillar