Veckans planer!

Allmänt

Inlägget innehåller reklam i samarbete med NA-KD.com!!

Skinnjacka - LÄNK // Linne - LÄNK // Byxor t höger - LÄNK // Blus - LÄNK // Skor - LÄNK Påminner om min rabattkod "ANDREA20" som ger er 20% rabatt på hela sortimentet (ej rea) på NA-KD.com!!

Ny vecka nya tag hörni! Förra veckan var verkligen en härlig vecka, hade en så mysig helg också. Inlägg om min helg kommer om ett par timmar så ni vet. I alla fall, tänkte bara dra lite snabbt vad jag har inplanerat denna vecka.

Måndag: Min pappa fyller 52 år! Dock ska vi inte fira honom på måndagen då han är bortrest (om jag minns rätt anledning). Förutom det har jag ingenting inplanerat på måndagen förutom jobb (vilket såklart sker varje dag utan att jag nämner det). Jag åker ju till Barcelona på torsdagen så vill hinna förbereda några inlägg som kan komma upp under resan.

Tisdag: På tisdag släpps femte och näst sista avsnittet av #VARFEMTEKVINNA. Är så spänd! Vi gästas av Linnea Claesson och jag tror ni kommer älska det avsnittet. Hon är verkligen sååå grym. Förutom att en podd släpps så ska vi även spela in podd, serien tar snart slut så det börjar bli dags att spela in vanliga avsnitt. Ska bli roligt! Efter det ska jag på ett event hos Thomas Sabo.

Onsdag: På morgonen ska jag och Mathilda på frukostmöte hos Bonnier och Tailsweep för att snacka lite angående våra kanaler, samarbeten, framtiden osv. Sen på eftermiddagen ska jag på ett event hos Vass PR och Benefit. Och efter det ska vi fira pappa på East!

Torsdag: 15.50 går min och Alice's plan till Barcelona så lär inte hinna göra så mycket på dagen innan det. Kanske träna på morgonen eller något skulle vara skönt. Kanske en prommenad.. Beror lite på vädret helt enkelt!

Fredag: Barcelona!

Lördag: Barcelona!

Söndag: Vid elva på kvällen ungefär så landar vi i Stockholm igen efter en härlig weekend i Barcelona.

Gillar