Veckans planer

Såhär ser verkligen hälften av alla bilder ut som tas vid en "outfitfotografering". Eller i alla fall de sista bilderna, då vet man att jag är klar liksom.. :)

Måndag: Bara jobba hemifrån (eller från kontoret men what ever) vilket känns superskönt. Brukar nämna det ofta men jag behöver verkligen hela dagar då jag kan sitta framför datorn utan att bli störd, då är jag som mest effektiv och får mycket gjort. Jag har liksom svårt att komma till ro när jag jobbar en-två timmar för att sen göra något annat. Ikväll ska jag i alla fall ge mig ut på en löparrunda vilket förhoppningsvis ska bli riktigt skönt. Sist jag sprang sprang jag ju mina bästa 5 km på två-tre år så hoppas på liknande resultat nu också!

Tisdag: Vid halv nio ska jag och Mathilda träffas för ett träningspass innan vi har ett Skypemöte med en PR-byrå om en förhoppningsvis SVINROLIG sak. Efter lunch ska vi sätta oss och planera livepodden ytterligare. Vi vill inte skriva ett riktigt manus men vi vill gärna ha en powerpoint med oss så den måste göras klart.

Onsdag: PT-pass och lunch med Bubbleroom står på schemat, förutom vanligt jobb såklart.

Torsdag: Jag ser väldigt mycket fram emot torsdag, då ska jag nämligen agera social media-konsult här på Forefront som jag tidigare jobbat hos (som receptionist). Jag brukar få sitta här ibland och jobba vilket är väldigt skönt, nu vill dom ta hjälp av mig för att kunna hjälpa en kund dom har. Ska bli SÅ kul verkligen! På kvällen ska jag äta middag med Elsa och Anna hemma hos någon av oss, bara mysmiddag liksom :)

Fredag: Börjar min fredag med ett PT-pass och direkt efter det har jag och Mathilda poddinspelning. Min fredagskväll kommer enbart bestå av en enda lång väntan haha.. Då får jag nämligen två stycken leveranser till badrummet, vårt handfat och vår tvättmaskin. Någon gång mellan 16-22 så jag kommer inte ha några andra planer förutom att sitta stand by hemma hos pappa för att kunna köra till lägis och ta emot sakerna. På fredag borde en hel del vara klart, är så taggad!!!

Lördag: Ska på 21 årsfest!! Med tema vilket jag vanligtvis tycker är så kul men den här gången har jag så himla svårt att komma på hur jag ska ta mig an detta tema.. Man ska klä ut sig till något från en tecknad film..

Söndag: Hade egentligen planerat att fira pappa på fars dag men nu fick jag reda på att han tydligen är bortrest så det blir ju inte av. Kanske våldgästar mamma, Oskar och Noras firande istället! <3

Min älskling <3 <3 <3

Gillar