Veckans planer

Allmänt

Hur fin är inte min topp? Från Other Stories <3

Måndag: Idag står plugg på schemat. Jag har hamnat lite efter nu senaste veckan då jag inte har kunnat fokusera för fem öre så måste verkligen ta igen det. Vi har fått instuderingsfrågor och har i alla fall skrivit svar på alla frågor nu. Nu ska jag snart sätta mig och öva på gamla tentor osv. Senare idag ska jag fixa naglarna och i eftermiddag ska jag träna.

Tisdag: Ska träffa Bianca på en frukost och på dagen ska jag träffa Isabelle. Hon drog till Asien väldigt spontant för tre veckor sedan och har saknat ihjäl mig efter henne. Sen ska jag hämta Nora i skolan och skjutsa henne till hennes träning. Efter det ska jag bara jobba och plugga hemma.

Onsdag: PLUGGA

Torsdag: PLUGGA och podda. Sen ska jag även ha ett frukostmöte!

Fredag: På morgonen har jag ett seminarie i skolan om vår gruppuppgift vi jobbat med ett tag nu. På kvällen är det fest för då ska vi fira att Sofie fyller 25 år. Hur fett?? 25 ska fan firas ordentligt. Är riktigt taggad på att gå ut och dansa, bara ha kul liksom.

Lördag: PLUGGA

Söndag: PLUGGA

 

Haha ja ni, den här veckan är verkligen inget märkvärdigt utan den består som ni ser till mestadel av plugg. Den 14e nästa vecka har jag min första tenta så försöker verkligen förbereda mig så gott jag kan <3

Gillar