Veckans planer!

Måndag: Idag har jag lite jobbsaker och skola inplanerat. Nästa vecka har vi ett seminarie och årets sista tenta. Så nu är det fullt fokus på skolan in i det sista. Det känns som att det är sjukt mycket att lära in till tentan men jag får helt enkelt göra mitt bästa. På kvällen så ska jag och Gustav gå på Love, Simon på bio vilket jag ser fram emot väldigt mycket!

Tisdag: Min pappa fyller hela 53 år och det ska förmodligen firas på något sätt, har inte riktigt fått någon info än men hoppas på firande. Förutom det blir det seminarieplugg och tentaplugga!

Onsdag: På onsdag är det poddinspelning och eventuellt ett lunchevent. Jag har inte gått på så många event nu på sista tiden för att jag känner att jag inte hinner med. När jag är stressad så tar det mer än vad det ger för mig att gå på sånna tillställningar. Sen skulle jag även vilja hinna med ett riktigt köttigt tr��ningspass

Torsdag: På torsdag morgon bär det av mot Malmö tillsammans med Gustav för lite jobbgrejer. Hoppas verkligen på bra väder så jag kan fortsätta mitt tentaplugg utomhus i solen!! Förutom Malmö skulle jag veeeerkligen vilja hinna med att åka till Köpenhamn över dagen men vi får se om vi hinner få in det i vårt schema :)

Fredag: Malmö

Lördag: Malmö

Söndag: Malmö!

Gillar