Veckans planer!

Allmänt, Frågor & Svar
Måndag: Vi landade ju i söndags kväll så måndagen har till stor del bestått av att packa upp, tvätta och fortsätta flyttstäda. Gustav flyttade ju hit veckan innan vi åkte till Amsterdam och vi blev i stort sätt klara men inte helt. Vi är fortfarande inte helt klara men en bra bit på vägen. Det blir ju så mycket saker överallt när man rensar och flyttar över saker. Den här flytten har varit sååå bra för mig, har gjort mig av med så mycket prylar och kläder som jag inte alls behöver och knappt använder. Vid 14-tiden så var det dags för "höstens" första träningspass. Första träningspasset tillbaka i rutin-livet i alla fall. Jag har inte tränat hemma i Stockholm sedan mitten av Maj och fram tills nu har jag tränat några ytterst få gånger. Det var sjuuuukt tungt men riktigt roligt att träna, jag och Gustav tränar så bra tillsammans!

Tisdag: På förmiddagen ska vi bara fixa och dona här hemma. Ta upp lite saker till vinden, ta ner lite saker från vinden osv. Ni fattar! 12.10 har vi ett träningspass inbokat. Jag och Gustav har bestämt oss för att köra 30 dagar stenhård träning nu, som ett bootcamp back to reality. Ser så mycket fram emot att känna mig stark igen! På eftermiddagen har vi en fika inbokad hos Gustavs farmor och på kvällen ska vi se Post Malone!!!! Jag fick ju det i födelsedagspresent av Gustav, så himla bra och fin present <3

Onsdag: På dagen ska jag jobba hemifrån och sen på kvällen är det dags för Rockbjörnen, ska bli riktigt kul!

Torsdag: Dagens enda planer är ett telefonmöte inför ett samarbete samt spinning på kvällen tillsammans med Gustav. Vi har kommit överens om att försöka köra så allsidig och blandad träning som möjligt nu. Spinning är svinjobbigt och något jag inte kör själv i första taget haha.. Sen ska jag även packa inför morgondagen..

Fredag: FALUN!! På fredag åker jag, Anna och Elsa till Falun för en liten mini get-away. Vi har knappt setts alls på hela sommaren så det ska bli så kul att bara umgås vi tre och ha kvalitetstid i lugna Falun.

Lördag: Falun

Söndag: Hem från Falun och söndagsmys hemma i soffan med Gurkovic <3

Gillar