Veckans planer

Allmänt
Bild från September förra året!

MÅNDAG: Veckan börjar med en sak jag sett fram emot sedan början av Juli. Min kära pojkvän har lagt märke till att jag ofta klagar över ryggsmärta och överraskade mig medan jag var i USA med ett presentkort hos en naprapat. Blev sååå glad när det mejlet trillade ner i inkorgen kan jag lova er. Imorgon är det äntligen dags och vi ska gå båda två. Gustav har nämligen en kotglidning som gör väldigt ont så även han behöver hjälp av naprapaten då och då. Är liiite nervös över att det kommer gör fett ont men jag vet ju att det kommer göra mig gott.

Klockan 11 ska jag.... TA NYTT PASSFOTO! Ni ba okej? Inte sååå exciting haha.. Nej men jag tycker ändå det är lite kul, det händer ju bara var femte år och även om jag förstår att jag framstår som en ytlig tönt är jag nästan lite nervös. Man vill ju inte gå runt med ett fult foto i fem år. Mitt pass går ut i februari men i och med att jag har en resa inbokad i December (utanför EU) så måste jag fixa det redan nu. På eftermiddagen ska jag ha ett möte med Maria Nila inför höstens jobb. Sen ska jag kaaanske gymma men det beror på hur halsen känns.

TISDAG: 10.00 har jag ett möte med Thomas Cook inför Kreta-resan som jag ska göra tillsammans med dom. Jag tycker alltid om att ses öga mot öga och prata istället för att ta allt på mejl. Sen ska jag även och sätta med lite poddjobb inför hösten/vintern. Vi ska ju ha en livepodd i Göteborg den 24e November, vi vill gärna få till en i Stockholm också veckan efter ungefär. Podden fyller hela FEM ÅR så det känns som ett måste att få till det.

ONSDAG: På förmiddagen ska jag på mitt favoritpass på SATS och det är Grit Strength. Jag har inte varit på SATS sedan April då jag tränat en del med mitt andra gymmedlemskap så det ska bli riktigt kul. Är så taggad på att komma igång med träningen nu efter allt halsont, feber i omgångar osv. Förhoppningsvis kan vi träna ordentligt på Kreta också. 13.30 ska jag och Mathilda podda och eftermiddagen är ännu fri från något inbokat.

TORSDAG: På morgonen är det Gustavs "lilla" födelsedag. Han fyller egentligen inte år förens den 9e men jag ville gärna fira honom hemma innan vi åker med frukost på sängen och hela köret. Så han får två födelsedagar helt enkelt :) Ser så mycket fram emot det! Sen vid lunchtid så åker vi mot Arlanda för att sedan mellanlanda i Prag innan vi till slut landar på Kreta. Ska bli riktigt skönt att få en veckas förlängning av sommaren <3

FREDAG: KRETA

LÖRDAG: KRETA

SÖNDAG: KRETA
 

Gillar