Veckans planer!

Allmänt

Goooodermorgon på er. Måndag och ny vecka känns väldigt skönt, här nedanför hittar ni veckans planer för mig. Kika in här om ett par timmar för att läsa "min helg i bilder" <3

Måndag: Det är inte ofta man får måndags-feeling men idag känner jag mig väldigt taggad på måndag om jag ska vara ärlig. Som jag nämnde förra veckan så har jag börjat följa måndag-fredagsrutiner nu så jag jobbar inte alls på helgen utan gör helgens jobb i veckan. Det har gjort att jag faktiskt längtat till måndag för att sätta igång ordentligt. Dagens planer är i alla fall att träffa Mathilda och hänga lite. Vi kommer nog sätta oss på något café för att jobba med sitt och snacka. Efter lunch ska jag på en ansiktsbehandling, ser sååå mycket fram emot det. Kameran åker med så får ni se hur det gick :) Ikväll ska jag på mitt favoritträningspass så det ska bli riktigt kul!

Tisdag: Tisdag kommer vara en riktig hemma-fixardag. Vi behövde städa lägenheten helst igår men det har prioriterats annat under helgen. Så jag kommer nog bara jobba hemifrån, eventuellt fixa något ärende på stan men annars bara vara hemma. Om jag inte sätter mig på något café med datorn. På kvällen ska jag och Gustav träna boxning igen, ska bli så kul! Vi var ju på ett boxningsevent förra veckan och alltså o-m-g vad jag hade mycket träningsvärk. Snacka om att vara helt ovan.

Onsdag: Då åker jag till... HELSINGBORG!! Jag ska dit i samarbete med Maria Nila för att hälsa på i deras fabrik. Jag kommer vlogga hela "studiebesöket" så får ni också se hur det går till där dom faktiskt gör alla sina produkter. Är verkligen sjukt peppad på detta!

Torsdag: På torsdag tänkte jag börja förbereda livepodden i Göteborg samt fortsätta försöka få ihop livepodden i Stockholm. Vi är just nu i det skedet att vi försöker hitta en lokal i Stockholm vilket inte är det lättaste med vår halvt obefintliga budget. Vi vill liksom inte att ni ska behöva betala för att gå på livepodden, men vi hoppas på att kunna spika något denna vecka!

Fredag: Min fredag börjar med ett besök hos naprapaten. Det blir min fjärde eller femte gång och efter det tänkte jag ta en liten paus och fokusera på att jobba på egen hand. Jag har fått stretch-övningar osv så hoppas på att det ska hjälpa mig. Kanske kommer gå tillbaka dit någon gång varannan månad sen, det har verkligen känts så skönt efteråt! Sen på eftermiddagen så är det poddinspelning <3

Hoppas ni får en fin måndag och vecka!

Gillar