Veckans planer

Allmänt

MÅNDAG: En lugn och inte så händelserik vecka börjar med en sådan dag. Under måndagen har jag inga planer utanför lägenheten förutom att träna på kvällen. Det känns väldigt skönt då jag har mycket att göra just hemifrån. Det är min tyr att klippa podden, jag ska klippa vloggen jag spelade in i Helsingborg, planera inför samarbeten, blogga inför de kommande dagarna och lite annat. Sen är även lägenheten i stort behov av att dammsugas osv så det står på agendan. Ska även försöka komma ut i det fina vädret på en lugn promenad! TISDAG: Möte med banken klockan 10.30 om bolån och sparande. Både tråkigt och kul på samma gång om jag ska vara ärlig. Tråkigt pga hade hellre gjort något annat men kul för att jag självklart vill ha koll på min ekonomi och jag gillar att spara. Sen kanske jag kikar förbi något PR-kontor i och med pressveckan! ONSDAG: Möte inför ett samarbete men annars inget planerat förutom att jobba med datorn. Kanske borde vlogga? TORSDAG: Klockan 07.40 ska jag dra ut min visdomstand. Jag vet ju att jag förmodligen kommer ha rätt ont så har inte planerat någonting den dagen förutom ett meditativt yogapass på kvällen. Får se om jag kommer kunna gå eller om jag får avboka det.

FREDAG: Efter lunchen så är det poddinspelning och efter det ska jag bara hänga med Mathilda. Jag skulle vilja börja kika lite i butiker för julklappsinspiration (ja jag vet jag är galen). Det är så skönt att dela upp julklappsinköp på två löner så det kan ju vara bra att sätta igång snart. Efter Gustav slutat jobba så tar vi färjan till Visby och Gotland!

LÖRDAG: Då är vi på Gotland för att fira Gustavs mammas födelsedag

SÖNDAG: Åker hem från Gotland.<3

Det ska bli så kul att få åka tillbaka till Gotland igen. Denna gång blir det ju också en kortis precis som i somras men nu kommer jag få se Visby vilket jag ser fram emot! Sist jag var där så befann vi oss enbart i Tofta förutom en middag som vi åt inne i Visby :)

Gillar