Veckans planer!

Allmänt

Blus - LÄNK

MÅNDAG: Detta inlägg skulle egentligen kommit upp igår men i och med mina två helginlägg så fick det vänta. Igår gjorde jag inget speciellt - vilket var väldigt skönt. Att ha en hemmadag efter några dagar på vift kan jag verkligen uppskatta. Även jag blev lite förkyld under helgen så har vilat från träning vilket jag även gjorde igår. Gick upp vid halv sju tillsammans med Gustav och sen satte jag mig och jobbade vid datorn. Förutom det hann jag med att måla naglarna, ha hårinpackning, tvätta fyra maskiner och vara med om ett strömavbrott då dom monterar solpaneler på vårt tak :) Hämtade även ut två paket som ni ska få se innehåll från senare i veckan!

TISDAG: Idag hoppas jag på att vi kan träna igen, jag känner mig back on track men får se hur det är med Gustav. Vårt favoritpass hålls i alla fall 18.30 ikväll. Förutom det ska jag bli helt klar med min Maria Nila vlogg och ha ett telefonmöte samt skriva på mitt livepoddsmanus.

ONSDAG: Onsdagen kommer kretsa en del kring Noras klasskonsert. Dom ska ha en konsert på kvällen men jag ska hämta henne i stan redan vid 14.30, då är dom klara med repetitionerna och sen ta tillbaka henne till kyrkan där dom ska va inför att konserten börjar. På förmiddagen har jag inga speciella planer förutom att jobba hemifrån.

TORSDAG: Frukost med Anna & Elsa står på schemat, podd klockan 11.00 följt av lunch tillsammans med Mathilda. Troligtvis lär jag och Gustav träna på kvällen men inget är bestämt än, jag tror jag ska föreslå yoga! Vi har hittills bara kört bikramyoga (i ett supervarmt rum) så vi kanske borde testa vanlig någon gång :) Annars såg jag att AIK Boxning numera finns i vårt gymmedlemskap så vi kanske drar dit.. Hm!

FREDAG: Tänkte ha en liten fixardag. Ska förmodligen testa Maria Nilas color refresh (oklart vilken färg det blir än men kommer såklart visa er!) samt fixa brynen och kanske testa att göra lashlift för första gången. Jag har ju ganska långa fransar av mig själv och sminkar mig inte jätteofta så tänker att det borde kunna bli riktigt bra! Någon som har gjort det? Blev ni nöjda? Hur länge höll det? <3

PS: Missa inte veckans poddavsnitt som släpptes imorse :)

Gillar