Veckans planer

Allmänt, Skönhet, Tips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej på er och godmorgon. Morgon är det inte för er när ni läser detta men för mig i skrivande stund, ville dock publicera min helg-inlägget först så det blir lite kronologisk ordning här i bloggen. I skrivande stund är i alla fall klockan snart tio och jag har precis skrivit klart mig helg i bilder och tänkte nu jobba vidare. Innan det tänkte jag att vi ska gå igenom veckans schema precis som vi brukar :) Förresten, vill bara passa på att tacka er för alla era soff-tips ni kom med i helgen. Vi ska definitivt kika in Söderhamn från Ikea och sofforna från Posh Living!

MÅNDAG: Jobb hemifrån är det enda på schemat för dagen. När jag tittar ut genom mitt vardagsrumsfönster så ser det så obehagligt grått ute men jag ska nog ändå ta mig ut på en promenad, lyssna på en podd osv. Sen tänkte jag försöka hinna med att förbereda middag inför ikväll så vi slipper ställa oss och laga från start efter träningen. För ja, 18.30 ska jag och Gustav träna tillsammans. ÄNTLIGEN känns halsen bättre, det är ju så tråkigt att vara sjuk.

TISDAG: Tisdagen blir lite som en helgdag då Gustav är ledig, så vi ska passa på att ha lite kvalitetstid då han jobbar i helgen. Exakt vad vi ska hitta på vet jag inte riktigt. På kvällen ska vi i alla fall träna tillsammans vilket ska bli kul, det är favoritpasset som står på schemat!

ONSDAG: Avstämningsmöte inför ett samarbete som snart äger rum, ska bli spännande och kul! På kvällen ska jag äta middag med Anna och Elsa vilket ska bli så mysigt.

TORSDAG: Jag tränar vanligtvis ALDRIG två gånger på samma dag men torsdagen är ett undantag. På morgonen ska jag på ett träningspass med Barebells och på kvällen är det yoga med Gustav. Yogan är dock väldigt avslappnande och meditativ så tänker att det känns bra ändå. Även om jag tycker att det är väldigt kul att träna så är det viktigt för mig att alltid hålla det på en "lugn" och lagom nivå för mig, allt är ju individuellt. På dagen är det Livepodds-möte, eller ja manusskrivande snarare :)

FREDAG: På morgonen ska jag skjutsa min pappa till Arlanda, sen tillbaka in till stan för att spela in nästa veckas poddavsnitt och sen.... SEN SKA JAG FÖLJA MED ALICE OCH PIERRE FÖR ATT HÄMTA DERAS HUND!!!! Alltså omg är så fruktansvärt taggad att det inte ens finns ord. Jag sa det till Gustav igår; "Tänk, Bella vet inte ens om att vi finns och vi tänker på henne och längtar efter henne varje dag" hahaha.. Det blir definitivt en vlogg-dag på fredag kan jag ju lova :)

En morgonrutin jag börjat med två-tre gånger i veckan är att måla naglarna när jag ändå sitter relativt stilla framför datorn. Efter min och Mathildas USA-resa så var mina naglar riiiiktigt tunna och förstörda. Kan dra slutsatsen att deras gellack inte var riktigt lika skonsamt som där jag gör dom vanligtvis hemma i Stockholm. Sen upplevde jag också att dom filade mina naglar väldigt mycket mer, kändes typ som att dom skulle fila bort hela nageln haha :( Nej men så när jag kom hem så bestämde jag mig för att ha ett uppehåll och låta naglarna återhämta sig ordentligt. Det har blivit en ENORM skillnad men jag vill ändå vänta lite till innan jag börjar med gellack igen.

Något som hjälpt sååå mycket är DETTA stärkande nagellack. Ni som också har tunna naglar eller helt enkelt bara vill ha starkare naglar, ni måste testa detta. Jag har tyvärr väldigt sköra naglar men detta gör sån skillnad på mig. De två första veckorna du använder Trind ska du lägga ett nytt lager varje dag (alltså ta bort med remover för att sen lägga på nytt). Efter två veckor räcker det med att ta nytt lack en gång i veckan. Jag har varit sååå noggrann att jag gjort nytt varje dag, snarare varannan-var tredje men det har funkat ändå. :)

Gillar