Veckans planer!

Allmänt

MÅNDAG: Idag har jag och har haft en riktig hemmadag med massor av jobb. Har tre samarbeten som ska in på utkast (så kunden får godkänna det jag ska publicera först). Det tog rätt mycket längre tid än vad jag trodde att bli klar och framförallt nöjd men blev klar strax efter lunch som tur var :) Förutom det så ska jag förbereda morgondagens blogginlägg. Ikväll ska jag och Gustav gå på Yoga. Och hörni, på tal om vår träning så kommer ni snart få ta del av ett riktigt grymt erbjudande om ni vill byta eller skaffa ett gymmedlemsskap :)

TISDAG: På tisdag ska jag tillbaka hem till Alice, Pierre och Bella för att vara hundvakt hela dagen. Skulle egentligen hjälpt till i helgen men det blev inte av då Alice och Pierre löste det på annat sätt. Så jag måste faktiskt erkänna att jag saknar lilla tösen superduper mycket nu :( Så tisdagen kommer spenderas hemma hos dom tillsammans med Bella som tydligen blivit ännu galnare sen jag lämnade henne sist hahaha..

ONSDAG: Onsdagen kommer vara snarlik tisdagen, ska vara hunvakt igen. På kvällen ska jag och Gustav träna vilket ska bli kul. Kanske ska vlogga på tisdag eller onsdag? :)

TORSDAG: På morgonen ska jag till naprapaten igen och det påminner mig om hur sjukt fort tiden går. Jag bokar med tre-fyra veckors mellanrum och ändå är det redan dags igen? Hur är det möjligt haha?? Som tur är så märker jag verkligen skillnad efter mina besök, min rygg känns verkligen SÅ mycket bättre nu än i somras och våras. Efter det ska jag in till stan för att spela in det tredje sista avsnittet.. Cray. Efter poddinspelningen ska jag fixa ögonbrynen hos Felicia på Benefit inne på Sephora.

FREDAG: På dagen har jag än så länge inga planer, ska försöka få till ett frisörbesök men vi får se. På kvällen tar jag och Gustav tåget till Göteborg för att sen äta middag tillsammans med Oskar och Mathilda som är där sen tidigare på dagen. Vad kul det ska bli med en liten mini-vacay även om vi är där för att jobba!

LÖRDAG: Livepodd på Svenska Mässan i Göteborg klockan 14.30, snääälllaaa kom <3 Sen på kvällen tar vi tåget tillbaka till Stockholm så utöver det har vi inga planer mer än att bara ta det lugnt och smälta en förhoppningsvis väldigt härlig stund på livepodden.

SÖNDAG: Inga planer! Förmodligen kommer vi köra boxningspasset vi körde nu i helgen och laga massor med mat inför veckan. En chillarsöndag ska det bli i alla fall <3 OMG det slog mig nu att det är sista söndagen i November. Shit

Lillan :( <3 <3 <3

Gillar