Veckans planer

Allmänt
Hej på er! Alltså känner mig som största klyschan men hur kan det redan vara måndag igen? Det är verkligen sant det folk säger, desto äldre man blir desto snabbare känns det som att tiden går. 2018 har gått sååå fort även om detta år innehåller så fina och många minnen. Det är i alla fall måndagen den 10e November och den här veckan känner jag att julen får släppas fram ordentligt här hemma och här i bloggen. Tänker att från och med nu kommer det komma massor med julklappstips och andra jul-relaterade saker. Ni ba men snälla du har bombat oss om julen i flera veckor?? Hahaha. För att bryta av jultemat innehåller detta inlägg lite bilder från min och min familjs resa till Curacau (ö i Karibien) vintern 2017. Nu när vi har flygbiljetterna till Bali bokade så kommer jag nog spendera mycket tid till att leta boenden osv den här veckan. Då är det också extra härligt att kika tillbaka på drömmiga bilder :)
Såhär såg liksom ALLA stränder ut. Förstår ni själva hur sjukt?
Kommer ihåg att jag stod på den här bryggan och ba kände att "detta kan fan inte vara sant!" Hela livet kändes så photoshoppat för så här vackert kan man inte ens fatta att det kan vara i verkligheten.
Goals var det verkligen. Men aja, nog om Curacao: här kommer veckans planer!

Måndag: Jobb hemifrån och planering av bootcampet. Nu är verkligen processen igång och förhoppningsvis kommer vi kunna släppa platser redan om en eller två veckor. Fasen vad taggad jag är! Förutom jobb här hemma inför veckan ska jag också försöka laga lite mat som vi kan ha som matlådor under veckan. I och med att vi ofta tränar på kvällen finns inte så mycket tid till att stå och laga efter det. Eller tiden finns men inte orken :)

Tisdag: Hundvakt och på kvällen ska vi köra Bikram Yoga. Alltså varm yoga! Det var ett bra tag sedan sist så är nästan lite nervös haha. Men ska förbereda mig ordentligt genom att dricka bra med vatten hela dagen. Kanske till och med ska ta en vätskeersättning efter så jag inte får ont i huvudet. Det är oavsett väldigt skönt att svettas på det där sättet och bli riktigt varm.

Onsdag: Hundvakt igen och mer än så är inte planerat för dagen. Jag kan ju dock inte göra så jättemycket när jag är med Bella då hon fortfarande är så liten. Lillan är bara 12 veckor nu eller något <3 På kvällen ska Gustav käka ute med sina kompisar. Jag tror att jag ska träna men vet inte. Får se vad jag hittar på!

Torsdag: Hundvakt och yinyoga är det enda som står på schemat!

Fredag: Ooooch hundvakt och Bruce Sweat står på schemat haha. Inte så händelserik vecka men en mysig och rolig vecka i alla fall. Eller juste fan haha; jag ska podda på fredagsmorgonen. Och inte vilket poddavsnitt som helst utan vårt allra sista poddavsnitt. Vi kommer prata om året/åren som gott, om julen och lite framtidstankar. Hoppas jag inte blir allt för blödig..
 

Gillar