Veckans planer!

Allmänt
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Tröja - LÄNK // Liknande kappa - LÄNK

Vecka 2 hörni. Jag brukar typ aldrig vara såhär fokuserad av nya år och nya tag men jag känner verkligen att jag blir peppad och glad av att börja på ett nytt kapitel. Inte för att jag nödvändigtvis ville lämna något bakom mig, bara för att framtiden känns ljus och härlig. Men, vecka 2 är första normala jobbveckan tillbaka för de flesta (även för mig) och den ser ut såhär för mig:

Morgonen och förmiddagen av min måndag består av jobb hemifrån framför datorn. Jag känner verkligen att det är skönt att komma tillbaka till mina jobbrutiner. Halv ett har jag en lunch inbokad med Anna och Elsa vilket ska bli såååå mysigt, var evigheter sen vi sågs. Ser fram emot att höra om allt dom gjort sedan sist, Anna har varit hela vägen borta i Costa Rica och surfat - goals! På kvällen står Urban Ride på schemat vilket är ett spinningställe. Ska bli skoj!
06.30 smäller det!! Då är det äntligen dags för första passet med grupp 1 på bootcampet. En timme senare har vi pass för grupp 2 så jag borde vara klar någon gång runt halv nio-nio. Ser så mycket fram emot att träffa alla och kicka igång dessa sex veckor. Jag har fått sätta ihop första passet och det kommer bli sveeetttiiiigt. Efter träningspassen ska jag träffa Nora som är ledig från skolan, vi ska hänga hela dagen. Exakt vad vi ska göra är fortfarande lite oklart, jag ringde henne för några dagar sedan och bad henne fundera lite så får nog ringa upp igen för att kolla om hon kommit på något. Haha precis när jag skrev det här snapade hon mig och önskade baka, bowling eller minigolf. Så något av det blir det! På kvällen ska jag testa på Odenplan Fightgyms fyspass för första gången, hört mycket bra saker om det passet så ska bli kul att få testa på det själv också :)
På onsdag är det jobb hemifrån på förmiddagen och på eftermiddagen har jag ett möte och på kvällen ska jag och Gustav gymma. Det händer inte ofta att vi tränar på vanligt gym utan vi kör mest klasser ledda av en instruktör. Men jag tänkte att vi kommer testaköra ett bootcamp-pass jag tänkte hålla. Så det blir jobbigt, men inte för jobbigt, så tiden passar osv.
På torsdag är det bootcampets andra dag och då har jag med mig en hjälpreda som kan boxning betydligt bättre än mig; då är det nämligen ett box-pass som står på menyn. Efter att båda passen är avklarade så kommer jag röra mig hemåt igen för att jobba hemifrån och sen på kvällen är det yin yoga.
INGA PLANER <3

Gillar