Veckans planer!

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK

Topp - LÄNK

MÅNDAG: Måndagen är halvvägs igenom men jag drar alla dagens planer ändå. Imorse var det bootcamp 06.30 och 07.30. Idag påbörjades den tredje veckan och jag ser redan stora framsteg hos tjejerna. Framförallt i hur de VÅGAR. Vågar ta i, vågar ta för sig osv. Idag var det Pischa som höll i ett boxningspass som såg riktigt roligt ut. Sen åkte jag hem till min pappa för att lämna tillbaka bilen som jag så snällt fått låna. Runt tio var jag hemma igen och har sedan dess suttit och jobbat framför datorn. I eftermiddag KANSKE jag ska träna, vi får se. I sånna fall blir det mobilitet och bålstabilitet. Tänker att jag ska försöka laga två måltider att mealpreppa med också inför veckan. Så skönt att få sånt gjort. Ska jag dela med mig av recepten i sånna fall? Kanske kan vara kul att ta med priser också?

TISDAG: På dagen ska jag hänga med Bianca, vi ska äta lunch ute i någon park i och med att det ska bli så nice väder vilket jag verkligen ser fram emot. 17.00 är det ÄNTLIGEN dags för mig att hålla i träningspasset på Hötorgsterrassen. Är lite nervös hehe men vet att det kommer bli så roligt!

ONSDAG: På morgonen är det som vanligt bootcamp och då är det jag som håller i ett cirkelpass, tänker att vi ska köra tabataintervaller men vi får se vad jag hittar på. På kvällen ska jag hem till min kusin som tar studenten. I am shoooook över att hon ska ta studenten, jag hänger verkligen inte med i svängarna. Ska bli väldigt mysigt och kul i alla fall. Ser ut som att det ska bli strålande väder också!

TORSDAG: Sveriges nationaldag!! Detta ska fan firas. Haha nej men den lediga dagen ska absolut nyttjas på bästa sätt det är en sak som är säker. Prognosen just nu säger 26 grader och sol här i Stockholm så jag vill att jag och Gustav åker till någon badplats med picknick.

FREDAG: 08.00 har jag bokat tvättstugan, annars har jag inga planer än så länge. Behöver nog sitta med lite redigeringsjobb under dagen så det är lika bra. Sen vill jag även hinna spendera ett par timmar utomhus i solen.

Gillar