Veckans planer

Allmänt
Heeej på er vänner! Hoppas ni har en fin måndag hittills, man vill ju gärna starta veckan så bra som möjligt liksom. Hur känner ni för måndagar generellt? Jag har faktiskt aldrig haft så mycket problem med måndagar, inte i skolan heller. Tycker om nystarter, har lite svårare för tisdagar om jag ska vara ärlig. Men men, det är inte det vi ska prata om nu utan jag tänkte lite snabbt dela med mig av veckans planer.
MÅNDAG: Idag är ingen vanlig dag för idag är det min älskade pojkväns födelsedag!! Idag fyller Gustav 23 år så imorse fick han sång och frukost på sängen. Ikväll ska han äta middag med sina kompisar, vi ska fira mer i helgen sen. På dagen har jag jobb med Vilma på schemat, träning vid halv fem och sen ska jag käka middag tillsammans med Bianca. Ska bli härligt <3

TISDAG: Morgonträning tillsammans med Gustav och Isabelle, ska bli riktigt nice. Dom två är också typ de mest positiva människorna jag känner så att träna tillsammans med dom på morgonen är verkligen helt underbart. Efter det ska jag bara get shit done så att säga. Jobba själv framför datorn helt enkelt, men det ska bli skönt att ha en dag med fokus på det. På kvällen ska jag och Gustav plugga.

ONSDAG: Onsdag ser jag verkligen fram emot av två anledningar. Anledning nummer ett har med inläggets bild att göra som är från 2017. Jag ska klippa av mig håret igen! På tal om nystarter så känner jag att det är exakt vad mitt hår behöver så därför ska jag klippa bort en hel del. På kvällen är det konsert på Hovet, jag, Vilma och Gustav ska gå på Khalid! Yeey!

TORSDAG: Här blir det verkligen en favorit i repris av tisdagen, jag ska morgonträna med Gustav och Isabelle för att sedan jobba på egen hand framför datorn hela dagen och sen plugga på kvällen.

FREDAG: Min mamma fyllde år för typ en månad sedan men vi har inte hunnit få till något än så jag ska bjuda henne på middag för att fira hennes 49e år. Tänk att min mammis fyller 50 nästa år, cray cray!

LÖRDAG: Oj vad jag ser fram emot denna dag. I och med att jag inte har berättat för Gustav vad vi ska göra så kommer jag inte skriva ut det i bloggen heller men jag kommer såklart berätta sen. Vi ska i alla fall ha en heldag tillsammans där jag planerat lite saker för oss jag tror att han kommer uppskatta. Detta blir alltså hans födelsedagspresent + firande.

SÖNDAG: Inga planer på dagen vilket ska bli skönt, lär behöva städa och tvätta lite. Men på kvällen ska vi fira Gustav tillsammans med hans familj, Ska bli mysigt <3

 

Gillar