Veckans planer

Allmänt

MÅNDAG: Jobb med Vilma hemifrån och besök hos gynekologen. Precis som alla 23 åringar så har jag blivit kallad för att lämna cellprov och det har jag skjutit upp allt för länge nu (hela sommaren). Hoppas att det går bra, är inte astaggad liksom..

TISDAG: Här hade jag egentligen planer på en träningsdejt med min kompis Elli men i och med att jag fortfarande är rätt förkyld så var jag tvungen att avboka.

ONSDAG: På morgonen ska jag på ett yoga-event, förhoppningsvis är jag inte så snorig och hostig att jag stör resten av deltagarna hehe.. Förutom det blir det jobb hemifrån och sista planeringen inför lördagens träningspass jag ska hålla i. Tror inte att jag och Gustav kommer plugga så mycket den här veckan utan vi kommer ta det nästa vecka. Under onsdagen har jag planerat att vlogga!

TORSDAG: På torsdag ska jag och Vilma jobba tillsammans och då ska vi fota till ett inlägg jag tror att många av er kommer uppskatta. Det handlar om Stockholmstips inom ett visst segment... Yeey!

FREDAG: Prel-bokad ny träningsdejt med Elli. Vi får se hur jag mår men förhoppningsvis klarar jag av ett lugnare pass då i alla fall. Förutom det så är det bara jobb som står på schemat vilket känns skönt. Tror jag behöver en lugnare vecka nu i och med förkylningen. Måste dock erkänna att jag redan nu måndag känner mig rätt rastlös utan träningen på länge.

LÖRDAG: På lördag ska jag äntligen hålla i mitt träningspass tillsammans med Bruce, yeeey! Så jäkla taggad på att träffa 20 pers som följer mig och är taggade på att träna tillsammans med mig. Wow så kul det ska bli. Kommer även vlogga denna dag.

SÖNDAG: På söndag har jag en plan och det är att träffa Mathilda och vi ska spela in en mukbang!! Ni är så många som bett mig/oss göra något på youtube efter att vi la ner podden och nu är det äntligen dags. Kolla in min instastory idag om ni vill ställa frågor till den.

Gillar